Formarea și dezvoltarea angajaților într-o firmă de servicii profesionale

Previzualizare proiect:

Cuprins proiect:

Cap.1.
Date de identificare si descriere a firmei
1.1 Aspecte privind constituirea si functionarea postului TeleM 3
1.2 Prezen
Cap.2.
Formarea si dezvoltarea angajatilor intr-o firma de servicii profesionale 5
Cap.3.
Concluzii si propuneri
1.1 Concluzii 11
1.2 Idei de inbunatatire sau tendinte care ar putea influienta dezvoltarea activitatii 11

Extras din proiect:

1.1Aspecte privind constituirea si functionarea postului Tele`M(TELEVIZIUNEA INDEPENDENTA "MOLDOVA")

Tele'M Iasi a fost fondat si a inceput sa emita in anul 1991, inaugurand epoca televiziunilor private in Romania si definind, pentru multa vreme, conceptul de televiziune independenta.

Momentul inceputului a fost marcat de imaturitatea pietei de profil: televiziunea publica din Romania oscila intre nou-gasita identitate - cea de televiziune generalista, pusa in slujba intereselor reale ale publicului sau, servita si sprijinita de adevarati profesionisti - si vechea sa imagine, compromisa de prea multi ani de cenzura comunista, iar initiativele private ezitau sa apara, in absenta reglementarilor legislative care ar fi trebuit sa organizeze domeniul audiovizualului.

In acest peisaj confuz si schimbator, un singur element se remarca prin caracterul sau categoric: dorinta publicului de a gasi o alternativa, setea lui de a vedea si altceva decat programele televiziunii de stat. Acestei nevoi imperative i-au raspuns in 1991 mai multe televiziuni private, printre care si Tele'M Iasi.

Tele'M Iasi a realizat primul duplex din Romania, primul interactiv din Romania, primele emisiuni cu telefoane in direct. Sansa pe care a oferit-o audientei, aceea de a intra in legatura directa prin telefon cu autoritati, cu personalitati, cu vedete din toate domeniile, a ramas, de altfel, marca Tele'M. Si astazi exista in grila de programe a postului emisiuni in care reprezentanti ai administratiei locale si specialisti raspund intrebarilor si problemelor ridicate de cei care ii privesc.

Dupa inaugurarea sa, in 1991, Tele'M Iasi si-a transmis programele pe frecventa canalului 2 al Televiziunii Romane. Abia in 1993 a castigat licenta proprie, participand la primul concurs organizat in Romania in acest scop de nou-infiintatul pe atunci Consiliu National al Audiovizualului. Succesul inregistrat de Tele'M la concursul amintit s-a datorat fara indoiala cartii sale de vizita: doi ani de prezenta neintrerupta in eter, mii de ore de emisie, zeci de emisiuni, o echipa deja rodata, un nume cunoscut de fiecare iesean.

Planificarea investitiei a pornit de la analizarea concurentei de pe piata audiovizuala locala, care a aratat ca oferta celorlalte doua posturi de televiziune private din Iasi nu raspunde tuturor dorintelor si intereselor publicului, lasand loc pentru insertia cu succes a unei noi oferte.

Departe de a minimaliza importanta si valoarea competitorilor sai directi, Tele'M si-a propus sa ocupe pentru inceput nisa lasata libera de acestia, alcatuind un program din care sa nu lipseasca nici una dintre coordonatele esentiale ale vietii comunitatii.

Ca viziune editoriala, Tele'M este un post de televiziune echilibrat, puternic si modern, orientat cu precadere spre analizarea si rezolvarea problemelor comunitatii, cu accent pe productia de stiri, reportaje si anchete.

Din programul noului Tele'M nu lipsesc emisiunile tip show si talk-show, concursurile si emisiunile-magazin. Va fi mentinuta preocuparea Tele'M de a media relatia dintre cetateni si factorii de raspundere la nivel local, cautarea de solutii pentru persoane si categorii aflate in dificultate.

Postul de televiziune Tele`M Iasi in prezent isi desfasoara activitatea in sediul aflat in Iasi pe strada Codrescu, nr.6, cod postal 700479, tel.0232212218, mail: contact@telem.ro.

Structura organizatorica a Tele`M este formata din:

-Departamentul administrativ, care numara 4 angajati;

-Departamentul de resurse umane, format din 2 angajati

-Departamentul tehnic, format din 8 angajati;

-Departamentul Stiri, format din 30 de angajati;

-Departamentl Programe, are 15 angajati;

-Departamentul Marketing, numara 2 angajati.

Postul Tele`M dispune de echipament tehnic de ultima generatie (camere de filmat ultraperformante inregistratoare de imagini video, lavaliere,mixere,echipamente de intercomunicare,videoproiectoare etc.)

Personalul este instruit periodic prin traininguri de specialitate pentru a face fata progresului tehnologic cu care se confrunta unitatea ,dar si pentru a capata aptitudini noi.

1.2Prezentarea activitatii

Tele`M reprezinta un suport eficient pentru campanile publicitare ale clientilor si partenerilor, precum si un partener solid in promovarea si crearea evenimentelor speciale. Bineinteles, asigura servicii de difuzare, creatie si productie publicitara.

Deasemenea Tele`M ofera posibilitatea promovarii imaginii prin mijloacele pe care le detine:

- O grila extrem de variata care cuprinde emisiuni pentru toate gusturile

- Campanii publicitare - pentru lansarea unui produs sau serviciu nou, promotii, etc.

- Spoturi publicitare - cel mai la indemana mijloc de a va face cunoscute produsele sau activitatile

Din program fac parte emisiuni difuzate zilnic si prin existenta unei pagini web care contine stiri, anunturi publicitare si divertisment, site-ul fiind actualizat in timp real.

Tele`M ofera clientilor sai si servicii complete de productie audio-video:

- spoturi publicitare

- reportaje promotionale,

- filme de prezentare, etc.

CAP. II

Formarea si dezvoltarea angajatilor intr-o firma de servicii profesionale

Bibliografie:

.CODUL MUNCII 1AUGUST 2007- Editura Meteor Press

2.http://www.telem.ro/

3.http://www.community-media.md/

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Formarea si dezvoltarea angajatilor intr-o firma de servicii profesionale.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (5 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
13 pagini
Imagini extrase:
13 imagini
Nr cuvinte:
4 152 cuvinte
Nr caractere:
23 067 caractere
Marime:
221.34KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Management
Tag-uri:
angajati, dezvoltare, firma
Predat:
la facultate
Materie:
Management
Sus!