Complexul turistic Albota

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Complexul Turistic ALBOTA este situat intr-o locatie idilica: sub muntii Fagaras, dupa satul Arpasu de Sus, la 55 km de aeroportul Sibiu, in drumul DN1 Sibiu -> Brasov. Aici va puteti bucura de "natura pura", admirand Valea Arpaselului cu Caldarea si Rezervatia Naturala, inconjurata in stanga de varful Albota si in dreapta de Buteanu (2507 m). Dar si lacurile pastravariei - toate intr-o imagine de neuitat!

Complexul ALBOTA dispune de 40 de camere amenajate in stil rustic-modern. Sunt dotate cu baie proprie, TV-satelit, telefon, incalzire centrala, majoritatea avand balcon cu vedere deosebita spre Caldarea Arpaselului.

Complexul nostru va ofera mancaruri locale si traditionale, avand:

-produse traditionale autorizate

-carmangerie,brutarie si atelier de prelucrat laptele propriu

-terenuri cu ferme de animale

Pensiunea dispune de 3 sali de conferinte (20-100 pers.) in care firmele pot organiza prezentari, traininguri, seminarii si festivitati. Seara oferim, la cerere, foc de tabara sau seara folclorica cu formatie de muzicanti.

Poti pescui pastravii in rau sau chiar in lacul special amenajat. Amatorii de miscare se pot plimba cu ATV-uri, calare, in trasura sau cu bicicletele descoperind frumusetea campiei si a muntilor Fagaras. Poti juca un meci de tenis de masa sau poti porni in drumetii prin rezervatie pe trasee marcate. Sala de fitness, sauna, minipiscina si jacuzzi te asteapta pentru destindere si refacerea tonusului.

Serile mai lungi pot fi incheiate cu un concurs de karaoke si un foc de tabara. Pentru copii am amenajat un loc de joaca, de care cei mici se pot bucura in voie si in care isi vor consuma energia.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Complexul turistic Albota.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
7/10 (3 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
8 pagini
Imagini extrase:
8 imagini
Nr cuvinte:
1 376 cuvinte
Nr caractere:
7 805 caractere
Marime:
18.40KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Management
Tag-uri:
Complexul turistic Albota, turism
Predat:
la facultate
Materie:
Management
Sus!