Proiect informatică

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Lucrarea de fata reprezinta pagina Web a Colegiului Universitar Forestier, Economic si de Informatica din cadrul Universitatii Transilvania Brasov. Pentru realizarea sa a fost folosit sistemul soft Dreamweaver, versiunea 4, lansat in anul 2000 de catre firma Macromedia Inc., firma binecunoscuta pentru seria de produse Flash si Fireworks, programe care au fost foarte apreciate de catre utilizatori.

Pagina Web creata este accesibila atat cunoscatorilor care folosesc cu regularitate Internet-ul cat si celor care nu sunt destul de familiarizati cu vasta lume a acestuia. Afirmatiile facute sunt sustinute de simplitatea cu care utilizatorii pot avea acces la orice informatie referitoare la conducerea, organizarea si administratia Colegiului Univeriatar Forestier, Economic si de Informatica

1.1 Dreamweaver si HTML

Dreamweaver este un generator HTML de tip WYSIWPG (What You See Is What You Get). Aceasta inseamna ca daca se efectueaza o modificare pe ecran in interiorul programului, rezultatele acesteia vor fi afisate instantaneu. Prin contrast, daca ar fi fost necesar sa se scrie manual liniile de program HTML, ar fi trebuit sa se examineze programul in interiorul unui browser Web pentru a vedea rezultatele. Raspunsul imediat al unui mediu de proiectare mobil, precum Dreamweaver, mareste considerabil fluxul activitatii noastre, deoarece se poate vedea imediat, in timpul lucrului, daca ne plac sau nu rezultatele obtinute.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Proiect Informatica.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (6 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
47 pagini
Imagini extrase:
47 imagini
Nr cuvinte:
12 928 cuvinte
Nr caractere:
67 963 caractere
Marime:
1.53MB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Proiect
Materie:
Informatică
Tag-uri:
informatica, manual
Predat:
la liceu
Sus!