Internetul - Un Loc Sigur?

Extras din proiect:

Mediul in care ne petrecem cel mai mult din timpul nostru liber este internetul.Prin intermediul acestuia comunicam ne recreem si ne creem o baza avansata de cunostinte dar de foarte putine ori ne dam seama de ce reprezinta cu adevarat mediul internetului si de avantajele dar si de dezavantajele acestuia.Unul dintre avantajele esentiala ale internetului este posibilitatea de comunicare cu alte persoane din tara sau din lume si astfel putem cunoaste mai multe lucruri despre anumite traditi din aceste locuri dar si despre modul lor de viata.

Tot datorita acestor site-uri de socializare avem posibilitatea de a tine legatura cu persoanele din familie plecate in strainatate sau cu vechi prieteni plecati din oras.

Un alt avantaj al internetului ar fi pentru multi adolescenti variatia de jocuri de care acesta dispune, jocuri ce antreneaza de o potriva abilitatile de strategie dar si recreeaza mintea jucatorilor dezvoltand in acelasi timp si un spirit competitiv in acestia.

De cele mai multe ori acestia folosesc foarte mult jocurile si pentru socializare dar si pentru a demonstra ca sunt cei mai buni in domeniul jocului pe care-l practica.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Internetul - Un Loc Sigur.ppt
Alte informații:
Tipuri fișiere:
ppt
Diacritice:
Nu
Nota:
6/10 (5 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
9 pagini
Marime:
690.25KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Proiect
Materie:
Informatică
Tag-uri:
internet, informatica
Predat:
la liceu
Profesorului:
ion ion
Sus!