Informatizarea Activității unui Complex Zootehnic

Previzualizare proiect:

Cuprins proiect:

DESCRIEREA AFACERII
REGULI STRUCTURALE SI PROCEDURALE
ERD-INITIAL
ENTITATI PRINCIPALE, ATRIBUTE, TIPURI DE DATE
ERD-FINAL
TABELE CREATE
INTEROGARI SI REZULTATE

Extras din proiect:

~Descrierea afacerii~

Complexul S.C. ZOOPROD.S.A se ocupa de cresterea viteiilor ptr.carne, fiind unul dintre cele mai mari complexe zootehnice romanesti. Acesta detine si un abator de ultima tehnologie conform standardelor europene, devenind astfel si procesator al carnii produse.

In urma acestei achizitii, am ajuns sa fim printre cei mai buni producatori de carne din Romania colaborand cu furnizori si producatori ale preparatelor si semi-preparatelor de carne precum :Aldis SRL, Campofrio, Caroli SRL, Cristim , Elit SRL.

Sediul complexului S.C. ZOOPROD S.A este situat in sat.Izvoru, com.Gogosari, jud.Giurgiu, la 28 de km de Giurgiu si 90 de km de Bucuresti.

Acesta detine 2 hale :

Hala pentru productia si cresterea viteilor

Hala pentru prelucrarea carnii

Halele sunt structurate dupa anumite caracteristici si au o :denumire proprie si un numar inregistrare .

Hala de productie si cresterea viteilor cuprinde grajduri in numar de 20 pe o suprafata de aprox. 5200 de mp fiecare :nr_grajd , nr_vitei si sprafata caracteristica. Aceasta hala detine si magazii fiecare cuprinzand: fanare, silozuri si soproane. Hala este amenajata si cu un punct igienico-sanitar, sub forma unei fose septice si bazin curatare dejectii.

Hala de de prelucrare a carnii este structurata sub forma unei platforme ce constituie locul in care este amplasat abatorul si detine: anexa frigorifica, depozit frigorific ptr depozitarea carnii, fosa septica si un punct de desfacere si distributie carne.

Complexul mai detine si ca amenajari in interesul productiei si 4 bazine de stocare apa (fiecare stocand o anumita cantitate de apa . suficienta ptr. toate intrebuintarile complexului), o statie de dezidratare a gunoiului de grajd, canalizare completa, cabinet medico-veterinar , si cca 12 ha de teren agricol si pasune.

Halele sunt conduse de un manager principal, aceasta fiind persoana care colaboreaza cu, clientii nostri - furnizorii firmelor de productie a preparatelor si semi-preparatelor din carne.

Luand in considerare toate aceste amenajari de-a lungul timpului complexul S.C. ZOOPROD S.A a dispus de multe resurse economic-financiare dar si de forta de munca datorita angajatilor eficienti si foarte bine pregatiti, facand fata cu ,,brio" asteptarilor noastre in cea ce priveste domeniul zootehnic. De la an la an complexul si-a marit in mod constant numarul de personal angajat.

Despre fiecare ANGAJAT avem date referentiale introduse in sistemul de date al complexului S.C. ZOOPROD S.A precum: CNP_angajat, nume, prenume, adresa, telefon, functie/specializare, data_angajarii si alte comentarii.

Angajatii nostrii sunt repartizati pe cele doua hale in functie de specializarea fiecaruia.

Astfel avem personal de intretinere si ingrijire a animalelor, angajati in cresterea si supravegherea dezvoltarii viteilor, angajati specializati in prelucrarea carnii, ingineri agronimici(care verifica baza nutritionala a viteilor), ingineri alimentari (verifica calitatea si normele igienice ale prelucrarii carnii ), personal medical care verifica evolutia viteilor.

Scopul principal al complexului nostru zootehnic este dovedit prin eficacitatea angajatilor si modului de lucru ce duce la cresterea considerabila a numarului de clienti, oferindu-ne astfel un rol foarte important pe piata ,, zootehnica-alimentara".

Clientii nostri sunt foarte bine informati cu privire la modalitatea de prelucrare, si depozitare a carnii dar si din punct de vedere financiar, avand in vedere integritatea si responsabilitatea companiei fata de acestia.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Informatizarea Activitatii unui Complex Zootehnic.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
6/10 (6 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
30 pagini
Imagini extrase:
30 imagini
Nr cuvinte:
4 010 cuvinte
Nr caractere:
23 904 caractere
Marime:
224.79KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Proiect
Materie:
Informatică
Tag-uri:
afacere, zootehnie
Predat:
la liceu
Sus!