Peru pământul incașilor

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Peru este o tara situata in vestul Americii de Sud. La nord se invecineaza cu Ecuador si Columbia, la est cu Brazilia, la sud-est cu Bolivia. La sud are hotar cu Chile si la vest se afla Oceanul Pacific. Denumirea oficiala a statului este Republica Peru, este o tara multietnica, avand o bogatie culturala si arheologica deosebita. Cunoscuta international ca bastina Imperiului Inca. Sediul Comunitatii Andine si a Comunitatii Sud-Americane a Natiunilor se afla in capitala statului peruan, Lima.

Peru este impartit in trei regiuni distincte: La Costa (Regiunea de coasta), La Sierra (Regiunea muntoasa a Anzilor), La Selva (Regiunea Junglei). Aceasta imensa tara a constituit locul unde s-au format culturi cu mestesuguri si arte ce pot fi admirate in muzeele peruviene. Cu atatea locuri diverse si foarte atractive este foarte greu sa va decideti ce loc veti vizita mai intai.

O istorie magica si misterioasa, natura exotica, aventura, mancaruri fine, culturi si traditii fascinante. Peru este binecuvantat cu un trecut bogat si un prezent vibrant, fiind una dintre cele mai incitante destinatii ale Americii de Sud avand multe de oferit.

Diveristatea peisajului trece de la desert la vai frumoase si plaje excelente, muntii Anzi, marea varietate a ecosistemelor si mostenirea coloniala. Toate aceste comori, pe langa ospitalitatea peruviana, va invita sa traiti o experienta de neuitat in "tinutul incasilor" este destinatia potrivita pentru turistii aflati in cautarea aventurilor. Este pe departe cea mai frumoasa tara din America de Sud.

In timpul unei excursii prin Peru, vizitatorii pot vedea frumoasele ruine incase, incluzand Machu Picchu.

Fiecare loc de pe pamant are atractiile sale, dar Peru e, fara indoiala, o tara privilegiata pentru mostenirea naturala, culturala si umana

Calatoria intre misticii Anzi si legendara jungla amazoniana te conduce pe cai unice ale experientei umane. Situat in partea centrala a Americii de Sud, tara a contrastelor, strabatuta de fluviul cu cel mai mare debit din lume - Amazonul -, ne ofera o diversitate geografica extraordinara: fascinatia junglei, lacul navigabil situat la cea mai mare altitudine din lume: lacul sacru Titicaca, Muntii Anzi si Oceanul Pacific si, in primul rand, o istorie ce a dat umanitatii o civilizatie incredibila prin Imperiul Incas; de asemenea, aveti ocazia de a cunoaste viata populatiei quechua si aymara, de a pasi pe urmele enigmaticei, misterioasei civilizatii Tiahuanacu, de a admira spectaculoa asezare a orasului La Paz

Localnicii sunt foarte priceputi

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Peru Pamantul Incasilor.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (3 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
15 pagini
Imagini extrase:
15 imagini
Nr cuvinte:
6 176 cuvinte
Nr caractere:
31 730 caractere
Marime:
625.10KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Geografie
Tag-uri:
geografie, pozitionare, relief, clima, populatie
Predat:
la facultate
Materie:
Geografie
Profesorului:
Florin Mihai
Sus!