SC Iasitex SA

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

S.C. IASITEX S.A. Iasi este cea mai importanta firma din industria textila romaneasca cu capital privat, unitate integrata de prelucrare a bumbacului, unde sunt produse tesaturi si confectii si in care lucreaza cca. 400 de angajati.

Infiintata in 1910, a purtat numele de "Tesatura" Iasi pana in anul 1948 cand a fost nationalizata. In perioada comunista a functionat sub denumirea de "Intreprinderea de Stat Tesatura Iasi" pana in anul 1990, cand societatea s-a constituit, conform prevederilor legale in vigoare, ca societate pe actiuni sub numele S.C. IASITEX S.A.

In anul 2003 Grupul SCR, cel mai mare grup industrial din Romania, al carui Presedinte este dl. dr. ec. av. Stefan Vuza, a achizitionat pachetul majoritar de actiuni detinut de catre A.P.A.P.S. Din momentul privatizarii pana astazi, S.C. IASITEX S.A. s-a remarcat atat pe plan national cat si international ca un partener serios si competent, rezistand inflexiunilor pietii si dinamismului politico-financiar

Investitiile sustinute in resursele umane si tehnologice, implementarea unui sistem de management integrat si a reglementarilor ce vizeaza protectia mediului au garantat recunoasterea produselor si a marcii in peste 20 de tari din Europa, Asia si America de Nord si Centrala.

Anul 2010 a fost incarcat cu o dubla semnificatie: aniversarea a 100 de ani de existenta si evolutie si depasirea cu succes a unei perioade economice hotaratoare pentru multi dintre competitorii din domeniu. Pentru acest fapt tinem sa aducem multumiri tuturor partenerilor, clientilor si angajatilor

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • SC Iasitex SA.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
7/10 (2 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
4 pagini
Imagini extrase:
4 imagini
Nr cuvinte:
1 147 cuvinte
Nr caractere:
6 691 caractere
Marime:
13.51KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Finanțe
Tag-uri:
romania, management
Predat:
la facultate
Materie:
Finanțe
Sus!