Înființarea unei Drogherii

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Cuvantul drogherie provine din limba franceza (droguerie) si este un magazin unde se vand produse de parfumerie, chimice, farmaceutice si articole de toaleta de prima necesitate.

Am ales S.C. SIWA S.R.L. ca denumire deoarece acesta este numele unei zeite slavone, ea fiind asociata cu viata, fertilitatea si frumusetea.

Pentru a putea infiinta si functiona un astfel de magazin trebuie respectate anumite norme.

Drogheria trebuie amplasata la parterul cladirilor, cu acces direct din artera stradala, astfel incat sa faciliteze accesul persoanelor, inclusiv a celor cu dizabilitati locomotorii pentru care trebuie sa fie amplasate rampe de acces. Autorizatia de functionare a drogheriei se acorda pe numele persoanei juridice si al farmacistului-sef sau al asistentului medical de farmacie sef, dupa caz, de Ministerul Sanatatii Publice, prin Directia farmaceutica. Pentru obtinerea acesteia solicitantul va depune urmatoarele documente:

- cerere-tip,

- certificatul profesional curent al Colegiului Farmacistilor din Romania pentru farmacistul sef, respectiv al Ordinului Asistentilor Medicali si Moaselor din Romania pentru asistentul medical de farmacie sef,

- actul constitutiv al societatii comerciale, copia certificatului de inregistrare a solicitantului la oficiul registrului comertului.

- certificatul constatator emis de oficiul comertului, care atesta inregistrarea ca punct de lucru a spatiului destinat drogheriei sau, dupa caz, a sediului social cu activitate, pentru care se solicita autorizarea,

- schita si datele privind localul unitatii, conform ordinului Ministerului Sanatatii Publice,

- lista cu dotarea cu mobilier, ustensile si aparatura, masa de analiza, conform ordinului Ministerului Sanatatii Publice.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Infiintarea unei Drogherii.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (4 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
8 pagini
Imagini extrase:
8 imagini
Nr cuvinte:
1 435 cuvinte
Nr caractere:
7 939 caractere
Marime:
13.09KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Farmacie
Tag-uri:
drogherie, farmacie
Predat:
la facultate
Materie:
Farmacie
Sus!