Terminale Cabluri de Energie

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Cablul

Terminalul de interior este destinat cablurilor tripolare de 6kV, 10kV cu manta comuna si izolatie HI cu masa migratoare sau nemigratoare (MI, MIND). De exemplu: SB, ASB, SAAB, AABY, ASBY, AABU, ASBU,ACHPAbI, CHPAbI.

Constructia terminalului

Blocarea uleiului se realizeaza cu tuburi termoretractabile rezistente la ulei. Zona de ramificare se umple cu mastic galben rezistent la ulei si se etanseaza cu tubul cu ramificatii termoretractabil, adezivat la interior, pozitionat peste conductoare si pe capatul mantalei metalice. Capetele ramificatiilor se infasoara cu benzi de mastic galben cu proprietati de control camp, iar conductoarele sunt acoperite cu tuburi termoretractabile rosii rezistente la tracking. Etansarea dintre papuc si izolatia conductorului este realizata tot de un tub termoretractabil adezivat la interior. Setul GUST contine, de asemenea, si legatura de impamantare fara sudura.

Seturile cu codul de produs completat cu L12 contin papuci mecanici cu gaura pentru surub M12 sau cu gaura pentru surub M16 pentru cod L16.

Terminale numai pentru cabluri MI

Constructia terminalului cu vas de ulei pentru cabluri cu izolatie HI (masa migratoare MI)

Conductoarele se acopera cu tuburi maro rezistente la ulei, care realizeaza blocarea uleiului. Un vas transparent pentru ulei cu extremitatile injectate dintr-un plastic maro termoretractabile realizeaza etansarea pe conductoare si pe mantaua metalica (Pb). Vasul trebuie umplut cu ulei de cablu obisnuit (nu este furnizat in set). Tuburile adezivate asigura etansarea la ulei pe papuc. Legatura de impamantare fara sudura se comanda separat.

Terminale de exterior pentru cabluri de 20 kV si 35 kV ecranate, cu izolatie HI cu masa nemigratoare (MIND) si manta metalica pe fiecare faza

Pentru dimensiunile L, D vezi tabelul

Cablul

Terminalul de exterior este destinat cablurilor tripolare, ecranate de 10kV, 20kV si 35kV cu izolatie HI cu masa nemigratoare (MIND) si mantametalica pe fiecare faza . De exemplu: AOSB, OSB.

Constructia terminalului

Pe capatul mantalei metalice se aplica mastic galben rezistent la ulei iar conductoarele cu izolatie din hartie sunt complet acoperite cu tuburi bariera la ulei. Un tub adezivat, rezistent la ulei, asigura o etansare rezistenta la presiune, direct pe teaca papucului de cablu. Cu ajutorul unui tub scurt conductiv se reface ecranul semiconductor de la capatul mantalei metalice si pana pe conductoarele cu izolatia imbracata in tuburi termoretractabile.

Pe capetele tuburilor conductive se infasoara benzi de mastic galben, iar un tub de control camp este termoretractat peste tuburile conductive si peste conductoarele cu izolatie din hartie imbracate in tubul bariera la ulei.

Capetele conductoarelor si tuburile de control camp sunt izolate cu un tub termoretractabil rezistent la tracking.

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Terminale Cabluri de Energie
    • Terminale.docx
    • UNIVERSITATEA POLITEHNICA BUCURESTI.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Da
Nota:
7/10 (3 voturi)
Nr fișiere:
2 fisiere
Pagini (total):
11 pagini
Imagini extrase:
11 imagini
Nr cuvinte:
1 445 cuvinte
Nr caractere:
7 490 caractere
Marime:
1.30MB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Energetică
Tag-uri:
cablu, izolare, camp magnetic
Predat:
Facultatea de Energetica , Universitatea Politehnica Bucuresti din Bucuresti
Specializare:
Ingineria Sistemelor Electroenergetice
Materie:
Energetică
Sus!