Sistemul de încălzire și alimentare cu apă caldă menajeră pentru o casă privată

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Sa se proiecteze sistemul de incalzire si alimentare cu apa calda menagera pentru o casa privata Sa se efectueze calculul bateriilor solare.

Tipul incintei si numarul de persoane ce locuiesc in incinta, valorile marimilor ce lipsesc sunt numite de catre student cu argumentele respective. In casa data locuiesc cinci persoane. Casa are trei nivele si gabaritele ei sint: a?b=12,4?13,4 m, iar inaltimea fiecarui etaj este de trei metri.

INTRODUCERE

Sistemul de incalzire trebuie sa creeze in incaperile cladirii o situatie termica, care sa corespunda conditiilor de confort si cerintelor proceselor tehnologice.

Situatia termica in incapere depinde de puterea termica a sistemului de incalzire, precum si de modul de amplasare a corpurilor de incalzire, calitatile de protectie termica a ingradirilor, intensitatea acceselor altor surse de caldura, pierderilor de caldura. In timpul rece incaperea pierde caldura prin ingradirile de protectie. In afara de aceasta se cheltuieste caldura pentru incalzirea aerului, care patrunde in incapere prin rosturile ingradirilor de protectie, precum si pentru incalzirea materialelor, unitatilor de transport, hainelor reci introduse in incapere din exterior.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Sistemul de incalzire si alimentare cu apa calda menagera pentru o casa privata.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (2 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
7 pagini
Imagini extrase:
7 imagini
Nr cuvinte:
1 245 cuvinte
Nr caractere:
8 248 caractere
Marime:
15.67KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Energetică
Tag-uri:
incalzire, apa calda
Predat:
la facultate
Materie:
Energetică
Sus!