Practică bancară Banca Transilvania

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Povestea de success a bancii a inceput in Cluj Napoca ,din initiative unor oammeni de afaceri din Cluj Napoca.Ideea a fost aceea de a crea o banca locala,un brand de Cluj. Sediul social al Bancii este pe str. George Baritiu nr.8 din Cluj Napoca.

Banca si-a orientat la inceput activitatea spre sectorul Intreprinderilor Mici si Mijlocii,si datorita cererii pietei,in scurt timp acesta a inceput sa se dedice si domeniului retail.

In anul 1997 Banca Transilvania a devenit prima instititie bancara din Romania ,care a fost cotata la Bursa de Valori Bucuresti,ceea ce a insemnat recunoasterea valorii sale pe piata si a transparentei actiunilor bancii.

Banca Transilvania esta azi una dintre cele mai importante institutii financiar-bancar din Romania,aflata in top 5 si una din cele mai atractiva companii listate la Bursa de Valori Bucuresti.

O prioritate a activitatii sale este perfectionarea continua a serviciilor si a angajatilor,asa incat calitatea sa fie cea care face diferenta

Cu o cota de piata de aprixiativ 5,5% ,Banca Transilvania este un jucator active pe piata,devenind,datoritaaccelerarii implementarii strategiei de crestere,o banca recunoscuta la nivel national.

In plus Banca Transilvania inseamna un grup financiar puternic Grupul Financiar BANCA TRANSILVANIA,care ofera pietei servicii integrate-banking,administrarea investitiilor,finantatrea consumatorilor,leasing,tranzactii mobiliare ,factoring,pensii private-prin intermediun companiilor sale:

BT Asset Management S.A.I. S.A ,BT Direct,BT Leasing, BT Securities,BT Finlop Leasing IFN SA,Compania de Fctoring si BT Aegon.In toate actiunile sale ,Banca Transilvania are suportul Bnacii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD),care este actionarul sau semnificativ.

Banca Trnsilavnia este structurata pe 4 linii de afaceri: retail,IMMcorporate si Devizia pentru Medici

Astfel banca si-a format echipe specializate si un portofoliu complex de produse si servicii pentru a sustine dezvoltarea acestor trei directii.Bnca Transilvania are peste 1 milion de clienti active.

Banca Transilvania ete prezenta in toate centrele economice importante din Romania,detinand peste 500 sucursale si agentii. Cresterea numarului de unitati a avut un ritm foarte accentuat mai ales in ultimii 3 ani,cand au fost deschise aproximativ 400 de ntitatii operationale.

Intreaga retea teritoriala inseana pentru banca o importanta carte de vizita,si binenteles dovada angajamentului sau de a veni tot mai aproape de clienti.Banca Transilvania beneficiaza de un system informatic performant,centralizat,care ofera clientilor,ca principal avantaj,posibilitatea accesarii contului current din oricare unitate din tara.

Echipa Bnaci Transilvania este formata din peste 6000 de angajaticare inpartasesc cultura organizationala si valorile BT,eforturile lor fiind canalizate in jurul aceluiasi obiectiv: calitatea muncii pentru multumirea clientilor

In peste 14 ani de activitate BTa demonstrate ca prin sprijinul actionarilor si prin planurile ambitioase dezvoltate,a devenit o banca puternica,deschisa ,flexibila si moderna.

Bnaca Transilvania are

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Practica Bancara Banca Transilvania.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (5 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
44 pagini
Imagini extrase:
44 imagini
Nr cuvinte:
12 234 cuvinte
Nr caractere:
81 124 caractere
Marime:
196.04KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Economie
Tag-uri:
banci, conturi, bani
Predat:
la facultate
Materie:
Economie
Sus!