Plan de afaceri - S.C. Golden Catering S.R.L.

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

DATE DE IDENTIFICARE

1.1 Denumirea societatii

Societatea comerciala infiintata poarta denumirea de S.C. PARTY-TIME S.R.L. in toate actele, facturile, anunturile, publicatiile si alte acte ce emana de la societate.

1.2Forma juridica a societatii

S.C. PARTY-TIME S.R.L. este persoana juridica romana, avand forma juridica de societate comerciala cu raspundere limitata. Aceasta isi desfasoara activitatea in conformitate cu legile romane

1.3 Sediul societatii

Sediul societatii este in Romania, in judetul Cluj, Cluj-Napoca, str. Lacu Rosu nr. 3 sc. 6, ap 1.

1.4 Numele proprietarilor, cota parte a proprietarilor

S.C. PARTY-TIME S.R.L. este propietatea unui singur membru: Pasca Razvan-Alex, Aghires-Fabrici, str Principala, bl. 230, ap 7. jud Cluj.

Societatea comerciala a fost infiintata potrivit Legii nr 31/1990, modificata si completata prin ordonanta de urgenta nr. 32/1997 privind societatiile comerciale.

Fondatorul detine intregul capitalul social al firmei.

1.5 Anul infiintarii

S.C. PARTY-TIME S.R.L. avand codul fiscal 5832130, a fost infiintata la data de 21.04.1994 si este inregistrata la Registrul de Comert Cluj sub nr. J12/1858/94. Infiintarea societatii a fost anuntata in ,,Monitorul Oficial".

1.6 Durata de functionare

Durata de functionare a societatii noastre este nelimitata de la data inregistrarii la Camera de Comert si Industrie.

1.7 Capitalul social

Valoarea totala a capitalului social este de 2500- , integral in numerar, la care se adauga sediul firmei de pe str. Lacu Rosu, unde isi desfasoara activitatea.

1.8 Conturi la banci

S.C. PARTY-TIME S.R.L. are deschis la Banca Comerciala Romana contul nr. 539837190, cont ce a fost deschis la data de 12 04. 1994.

1.9 Infrastructura firmei

Firma isi desfasoara activitatea in sediul de pe str. Lacu Rosu, nr.3 sc6. Apartamentul cu trei camere, corespunzator amenajate, detine o sala de conferinte unde sunt primiti clientii, dar se pot tine si sedintele cu personalul firmei, o incapere in care se afla secretariatul si o alta in care se afla trei birouri. S-au facut investitii exclusiv pe seama veniturilor realizate din vanzari pentru dotarea birourilor conform cerintelor actuale. S-au achizitionat: mobilier de birou, calculatoare dotate cu imprimanta cu scanner si copiator, calculator portabil, fax. De asemenea, firma utilizeaza un autoturism marca Opel Astra, achizitionat in baza unui contract de leasing. Toate aceste achizitii reprezinta active ale firmei S.C. PARTY-TIME S.R.L si constituie o infrastructura adecvata pentru desfasurarea unei activitati profitabile.

PLANUL DE AFACERI

1. DOMENIUL DE ACTIVITATE

S.C. JOHNNY BALLONY S.R.L isi desfasoara activitatea in scopul devenirii una dintre cele mai importante societati care activeaza in domeniul organizarii de evenimente speciale - in domeniul divertismentului, animatiei si alte evenimente sociale - in tara, dar si in perspectiva extinderii pe plan international, cu o oferta adresata atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice.

Firma noastra doreste sa ofere clientilor sai confortul de a participa la diferite activitatii distractive, ferit de stresul si oboseala specifice organizarii pe cont propriu a unui astfel de eveniment.

In spatele tuturor realizarilor sta o echipa de oameni foarte bine pregatita din punct de vedere profesional, care acorda o importanta deosebita atat continuei perfectionari profesionale dar si mentinerii unui contact permanent cu clientii pentru a cunoaste

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Plan de afaceri - S.C. Golden Catering S.R.L..doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
10/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
11 pagini
Imagini extrase:
11 imagini
Nr cuvinte:
2 795 cuvinte
Nr caractere:
16 822 caractere
Marime:
32.41KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Proiect
Materie:
Economie
Tag-uri:
firma, afacere, Economie
Predat:
la liceu
Sus!