Plan de afacere la o societate pe acțiuni

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Domeniul de activitate al societatii il reprezinta prestarile de servicii catre populatie constand in : alimentarea cu apa potabila in vederea redistribuirii; colectarea, transportul si depozitarea gunoiului menajer si transportul in comun de calatori.

Serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare din cadrul SC. BUCURA PREST. SA Hateg sunt activitati de utilitate publica si de interes economic general, aflate sub autoritatea administratiei publice locale. Ele au drept scop asigurarea apei potabile si a serviciilor de canalizare pentru toti utilizatorii de pe teritoriul Municipiului Hateg.

Atelierul de transport calatori dispune de autobuze (IKARUS si UD) si asigura legatura orasului cu localitatile invecinate.

7. Capital social: 100. 000 8. Actionari: Consiliul local al orasului Hateg 99% Persoana fizica 1% 9. Cenzorii societatii sunt in numar de trei si un cenzor supleant 10. Relatii bancare: B. Conducerea si personalul societatii 1. Conducerea societatii: 2. Personalul actual: 2. 1 Numar total de salariati 2. 2 Structura de personal existenta: conducerea societatii 3 persoane personal direct productiv 30 muncitori - 15 maistri 2 ingineri - 4 personal indirect productivi 16 Organigrama intreprinderii Descrierea activitatii actuale Istoricul societatii Pana in anul 1989, activitatile de gospodarie comunala si locativa se desfasurau in cadrul Intreprinderii Judetene de Gospodarie Comunala si Locativa (IJGCL) Hunedoara. In 1991, aceasta s-a desfiintat, organizandu-se in fiecare oras din judet unitati economice locale, autonome si cu personalitate juridica. S-a infiintat astfel, Regia Autonoma de Gospodarie Comunala si Locativa din Hateg (RAGCL), gospodarul orasului, avand urmatoarele activitati: - alimentarea cu apa potabila; - evacuarea si epurarea apelor menajere; - producerea si distributia energiei termice; - colectarea, transportul si depozitarea deseurilor menajere; - administrarea fondului locativ de stat; - administrarea cimitirului si servicii funerare; - prestari servicii in domeniul constructiilor si instalatiilor.

In anul 1993, pe fondul scaderii cererii de intretinere si reparatii, se desfiinteaza activitatea de prestari servicii in constructii.

In anul 1995, prin aplicarea O. G. nr. 69 /1994, privind unele masuri pentru reorganizarea regiilor autonome de interes local, se desprinde din cadrul RAGCL Hateg activitatea de colectare, transport si depozitare a reziduurilor menajere.

Activitatea este preluata prin concesiune de o societate cu capital privat. In decursul aceluiasi an, prin Hotararea Consiliului Local al Municipiului Hateg, nr. 19/30. 04 1995, se reorganizeaza RAGCL Urziceni, infiintandu-se SC. BUCURA PREST. SA, persoana juridica romana.

In anul 2003, analizand situatia abonatilor casnici si a agentilor economici ramasi racordati la sistemul centralizat de incalzire, Consiliului Local hotaraste inchiderea sistemului si orientarea ...

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Plan de afacere la o societate pe actiuni.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
9/10 (2 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
31 pagini
Imagini extrase:
31 imagini
Nr cuvinte:
11 079 cuvinte
Nr caractere:
90 746 caractere
Marime:
113.72KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Economie
Tag-uri:
societate, plan de afaceri
Predat:
la facultate
Materie:
Economie
Sus!