Modalități de creștere a profitului

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

1)Scurt istoric

S.C. Timpuri Noi S.A. a fost infiintata in anul 1998 la data de 27 aprilie. Are ca obiect de activitate fabricarea de echipamente pentru producerea si utilizarea energiei mecanice.

S.C. Timpuri Noi S.A. are o lunga istorie de peste 10 de ani in domeniul industriei constructiilor de masini cu o excelenta reputatie atat pe piata interna cat si pe cea internationala.

De la proiectarea si pana la vanzarea produselor sale, "Timpuri Noi" poate oferi o larga gama de servicii.

Un personal inalt calificat asigura realizarea de produse performante, cu termene de livrare si preturi competitive, iar imple-mentarea sistemului de asigurare a calitatii a crescut semnificativ performantele "Timpuri Noi" in ultimii ani.

Una din principalele realizari din ultimii ani in domeniul productiei a fost introducurea unor standarde de calitate superioare. S.C Timpuri Noi S.A. este una din putinele intreprinderi care si-au pastrat profilul de activitate dupa 1989. Totusi a fost nevoie de o oarecare reorientare o ofertei de produse si servicii in conformitate cu schimbarile intervenite pe piata. Astfel a crescut volumul productiei livrate unor clienti ce isi desfasoara activitatea in transporturi (CFR, METROREX). Deoarece produsele livrate catre CFR trebuie sa respecte noile norme de poluare adoptate in Romania a fost necesar ca si produsele firmei sa fie supuse unor noi exigente privind calitatea. Deasemenea, S.C.Timpuri Noi S.A. a actizitionat o licenta HATZ, conform careia urma sa produca motoare electrice de un anumit sortiment pentru firma germana si piesele de schimb necesare. In acest scop a fost necesara o imbunatatire a calitatii productiei pe ansamblu drept conditie impusa de partenerul german. Aceasta era si o cale de atingere a obiectivului firmei de a-si creste exporturile, de a contacta noi parteneri externi

Principalul atu al produselor firmei rezida nu atat in calitate, care este totusi mai mica decat a concurentei sau in preturi, ci in facilitatile locale pe care aceasta le asigura : garantie, postgarantie, piese de schimb.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Modalitati de Crestere a Profitului.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (2 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
30 pagini
Imagini extrase:
30 imagini
Nr cuvinte:
8 554 cuvinte
Nr caractere:
49 496 caractere
Marime:
48.55KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Economie
Tag-uri:
profit, Economie
Predat:
la facultate
Materie:
Economie
Sus!