Management financiar FSE pentru ONG

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Piraeus Bank Romania si-a inceput activitatea in Romania in anul 2000, prin deschiderea de sucursale in tara si in Bucuresti. Un prim obiectiv important a fost atragerea persoanelor cu pregatire si experienta in domeniu, capabile sa imbratiseze valorile si viziunea bancii si sa contribuie in mod decisiv la implementarea acestora.

Anul 2010 a fost anul in care Piraeus Bank a implinit 10 ani de activitate bancara in Romania. Inceputul de an a fost marcat de inaugurarea unui nou sediu ce apartine in intregime bancii. Noua cladire are 15 etaje cu o suprafata totala de 14.320 mp si este situata in zona de N a capitalei, in Piata Victoriei. Valoarea investitiei depaseste 20 de milioane de euro.

Piraeus Bank Romania se bucura de experienta celor aproape 100 de ani de traditie in domeniul financiar prin apartenenta la Piraeus Bank Group fondat inca de la 1916. In cei 10 ani de activitate, numarul sucursalelor a crescut de 2 la 187, iar cel al clientilor de la 25.000 la peste 350.000. In luna Noiembrie 2010, Piraeus Bank Romania si Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) au semnat un parteneriat cu o durata de doi ani pentru selectia, sprijinirea si pregatirea Echipei Olimpice a Romaniei in vederea participarii la cea de-a XXX-a editie a Jocurilor Olimpice, de la Londra, 2012. Prin acest parteneriat incheiat cu COSR, Piraeus Bank Romania isi propune sa se implice direct in viata sportivilor astfel incat acestia sa-si atinga obiectivele la nivel de performanta, si sa puna in valoare potentialul si modelele olimpice ale Romaniei.

Piraeus Bank Grup Romania este un grup financiar puternic, cu radacinile in Grecia.

Piraeus Leasing Romania IFNA SA a fost infiintata in anul 2002. Compania activeaza in domeniul serviciilor finaciare si anume finantarea in sistem leasing finaciar.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Management financiar FSE pentru ONG.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (4 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
22 pagini
Imagini extrase:
22 imagini
Nr cuvinte:
4 796 cuvinte
Nr caractere:
26 157 caractere
Marime:
65.34KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Economie
Tag-uri:
Management financiar FSE pentru ONG, banca
Predat:
la facultate
Materie:
Economie
Sus!