Indicatori economici

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Ce sunt indicatorii economici?

Indicatorii economici sunt fragmente ale datelor financiare si economice publicate cu regularitate de catre agentiile guvernamentale si de catre sectorul privat. Aceste statistici sunt folosite de observatorii pietei pentru a monitoriza pulsul economiei - prin urmare, nu este de mirare ca sunt urmariti cu mare atentie de toti participantii la pietele financiare.

Avand atatia participanti constransi sa reactioneze la aceleasi informatii, indicatorii economici pot genera volume si miscari de pret ample.

Calendarul financiar

Urmarirea calendarului financiar nu va ajuta numai la initierea tranzactiilor in preajma datei plubilcarii indicatorilor ci va ofera si explicatii pentru unele miscari, altfel neasteptate, ale pietei. Sa luam in considerare urmatorul scenariu: este luni dimineata si dolarul american se afla de 3 saptamani pe un trend puternic descendent care a determinat multi traderi sa initieze pozitii short. Cu toate acestea, vineri este programat sa se publice datele referitoare la somajul din Statele Unite. Daca respectivul raport este asteptat pozitiv, exista posibilitatea ca traderii sa inchida din pozitiile short inaintea zilei de vineri, ceea ce determina un raliu pe termen scurt al dolarului.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Indicatori economici.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (4 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
6 pagini
Imagini extrase:
6 imagini
Nr cuvinte:
947 cuvinte
Nr caractere:
5 933 caractere
Marime:
19.67KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Proiect
Materie:
Economie
Tag-uri:
piata, Economie
Predat:
la liceu
Profil:
Real
Specializare:
Matematică–informatică
Profesorului:
Bălan Sorina-Mihaela
Sus!