Firmă de exercițiu

Extras din proiect:

consta in creearea si conducerea unei firme, insa din punct de vedere virtual (nu ma refer la mediul online), adica totul se petrece aproape ca la o firma normala, insa fara bani adevarati sau servicii cu adevarat oferite.

In continuare, am sa va prezint pe intelesul vostru si din experiente personale, tot ce se petrece intr-o firma de exercitiu, sper sa intelegeti cat de mult va ajuta, cat de multe aveti de invatat, iar apoi evident sa demarati si voi aceasta experienta pentru a-mi da dreptate.

Muncind in firma de exercitiu, veti invata sa va exprimati propriile pareri, dar sa si ascultati parerile celorlalti, sa puneti intrebari, sa criticati si sa colaborati.

Acumularea cunostintelor nu va pune in postura unui burete care absoarbe pur si simplu informatiile transmise de profesor, veti descoperi resursele mediului vostru de munca si, in plus, invatati sa exploatati voi insiva aceste resurse.

Pentru voi, munca in firma permite dezvoltarea unei mai bune cunoasteri de sine, a propriilor interese, necesitati, capacitati si afinitati.

Pe parcursul acestui demers, veti invata sa va dezvoltati capacitatea de a lucra in echipa, initiativa, increderea in sine, gustul de a descoperi atitudini si metode de munca intelectuala care va vor fi utile pe tot parcursul activitatii voastre scolare.

Simularea situatiilor de esec, ca si a celor de succes, reprezinta pentru experienta voastra o componenta esentiala si necesara a procesului de invatare.

Deciziile gresite, care in viata reala ar putea duce pana la punerea in pericol a existentei intreprinderii, in firma de exercitiu nu au urmari economice negative datorita caracterului virtual al situatiilor exersate.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Firma de Exercitiu.ppt
Alte informații:
Tipuri fișiere:
ppt
Diacritice:
Da
Nota:
4/10 (4 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
16 pagini
Marime:
1.92MB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Proiect
Materie:
Economie
Tag-uri:
firma, conducere, exercitiu
Predat:
la liceu
Sus!