Circuit Iași - Torino

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Agentia de turism Clever Tour apartine SC Marcon Star SRL din Iasi, firma cu capital privat infiintata in anul 2000. Promovam in Romania turism de calitate care sa raspunda necesitatilor si exigentelor clientilor prin servicii la cele mai inalte standarde internationale. Scopul Clever Tour este sa creeze impreuna cu dumneavoastra un parteneriat de lunga durata, bazat pe incredere si calitatea serviciilor. Personalul de specialitate va sta la dispozitie cu o gama larga de servicii atat pentru grupuri cat si pentru turistii individuali sau oameni de afaceri.

Prin Departamentele sale (Ticketing, Turism Intern, Turism Extern, Organizare Evenimente) Clever Tour ofera servicii complete, la standarde de calitate internationale, printre care:

- rezervari si emitere de bilete de avion pe rute interne si internationale;

- bilete de avion pentru companiile low cost (Blue Air, My Air, Wizz Air, Sky Europe, Wind Jet, Easy Jet, Alpi Eagles, German Wings, Meridiana, ClickAir);

- bilete de autocar cu destinatii in Europa (Atlassib, Eurolines, Amad Touristik, Eurotime);

- rezervari on-line in peste 30.000 hoteluri din intreaga lume;

- cazari la preturi preferentiale in hoteluri din tara;

- bilete de odihna si tratament pe litoralul romanesc, in statiuni montane si balneo climaterice;

- agroturism;

- circuite cu plecare din Iasi si Bucuresti;

- sejururi si programe de week-end (city break);

- vacante exotice si croaziere;

- organizarea de excursii externe pentru grupuri si turisti individuali;

- organizarea de misiuni economice in strainatate, pentru participare la tirguri si expozitii;

- logistica pentru organizarea de conferinte, congrese, simpozioane in Romania si in strainatate;

- servicii rent a car;

- transferuri aeroport - hotel - aeroport;

- emitere de asigurari medicale si carte verde.

2. Elaborarea circuitului turistic

Prezentul circuit turistic a ales ca destinatie o tara de o frumusete deosebita si cu un nume rezonant in vaste domenii cum ar fi cultura si istoria.

Dorim ca prin firma noastra clientii sa aiba parte de o calatorie fascinanta, chiar exploatarea la adevarata capacitate a acestui urias dictionar de cultura numit Italia.

Scurt rezumat al produsului turistic

Tara situata in sudul continentului Europa, consista in principal dintr-o peninsula in forma de cizma si doua insule mari in Marea Mediterana, Sicilia si Sardinia. In nord se intalneste cu Alpii unde are granite cu Franta, Elvetia, Austria si Slovenia.

Aceasta tara cuprinde o parte continentala, formata din versantul intern al arcului Alpilor si din Campia Padului, si o alta peninsulara ocupata de lantul muntos al Apeninilor, de dealuri si de inguste campii litorale; se adauga o serie de insule, intre care Sardinia; Sicilia; Elba.

Binecunoscuta pentru arta sa, cultura si nenumaratele ei monumente printre care amintim Turnul din Pisa, Coloseumul roman, dar si pentru diferitele preparate culinare(pizza, paste), vinuri, lifestyle, eleganta, design, cinema, teatru, literatura, poezie, muzica si in general bun gust.

Istoria Italiei este probabil cea mai importanta in privinta dezvoltarii culturale si a dezvoltarii sociale din mediterana. Tara a fost o gazda pentru importante activitati in timpurile preistorice, si de aceea sapaturi arheologice pot fi gasite in multe regiuni: Lazio si Toscana, Umbria si Basilicata. Dupa Magna Graecia, Civilizatia etrusca si Imperiul Roman care a venit sa domine acesta parte a lumii, au urmat Evul Mediu, Umanismul si Renasterea, care au ajutat mai apoi la formarea filozofiei si artei europene. Orasul Roma contine unele dintre cele mai importante exemple de baroc.

La inceputul mileniului II inainte de Hristos, patrunde in Italia primul val indo-european, urmat in secolul XII-XI de noi valuri italice. In secolele XII-XI inainte de Hristos isi fac aparitia etruscii, a caror civilizatie atinge in secolele VII-VI maxima stralucire. Grecii intemeiaza i

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Circuit Iasi - Torino.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (5 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
30 pagini
Imagini extrase:
30 imagini
Nr cuvinte:
6 822 cuvinte
Nr caractere:
42 479 caractere
Marime:
1.55MB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Economie
Tag-uri:
umanism, istorie
Predat:
la facultate
Materie:
Economie
Sus!