Utilizarea nămolului provenit de la stațiile de epurare

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

UTILIZAREA NAMOLULUI PROVENIT DE LA STATIILE DE EPURARE

Rezumat: In acest articolul se prezinta sursele de deseuri de tip namoluri de la statiile de epurare a apelor uzate, principalele tipuri de namoluri ce se formeaza in procesele de epurare a apelor uzate, colectarea deseurilor de tip namoluri, procese si procedee de prelucrare a namolului

1. INTRODUCERE

Romania nu dispune de o retea dezvoltata de furnizori de servicii in domeniul gestionarii deseurilor, care sa efectueze colectarea si/sau recuperarea / tratarea / eliminarea deseurilor periculoase. Agentii de colectare a deseurilor par a fi, in general, companii private si sunt mai degraba intreprinderi locale decat organizatii nationale.

In ceea ce priveste gestionarea deseurilor periculoase in Romania exista un numar foarte mic de furnizori de astfel de servicii. Iar acestia ofera in general doar colectarea deseurilor nu si transportul acestora, deoarece capacitatea lor de transport este redusa. Astfel, transportul deseurilor periculoase este realizat in general de catre generatorii de deseuri. Totusi, mai mult de 80% din totalul deseurilor periculoase sunt depozitate sau stocate, si acest lucru se intampla, in general, la sau foarte aproape de locul de generare a deseurilor periculoase, ceea ce necesita un transport minim.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Utilizarea namolului provenit de la statiile de epurare.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (5 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
6 pagini
Imagini extrase:
6 imagini
Nr cuvinte:
2 519 cuvinte
Nr caractere:
14 220 caractere
Marime:
317.28KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Ecologie
Tag-uri:
Utilizarea namolului provenit de la statiile de epurare, ecologie
Predat:
la facultate
Materie:
Ecologie
Sus!