Bilanț nivel de mediu de nivel I

Extras din proiect:

Compania Antares Romania, membra a grupului Antares, este producator de scaune ergonomice de birou si fotolii manageriale. La nivel national, produsele Antares pot fi gasite la peste 400 de distribuitori.

Antares Romania este parte a unui grup international fondat in anul 1992 cu filiale in Republica Ceha, Slovacia, Ungaria, Serbia, Bulgaria si Tunisia. De la inceput, am crescut intr-un ritm constant si progresiv, dezvoltandu-ne in mod permanent cunostintele, indemanarea si capacitatea de productie impreuna cu personalul companiei.

Antares International produce mai mult de 1 milion de scaune si fotolii directoriale pe an, care ajung in toate colturile lumii. Acorda atentie deosebita fiecarui detaliu regasit in componenta produselor noastre iar atunci cand dezvoltam un model de scaun nou, ergonomia este de maxima importanta. Personalul specializat controleaza fiecare pas al ciclului de productie, pentru a obtine cel mai bun rezultat in ceea ce priveste calitatea si valoarea. Ofera o gama larga de scaune care indeplinesc cu succes cerintele diversilor tipuri de utilizatori din diferite medii de lucru.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Bilant nivel de mediu de nivel I.pptx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
pptx
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (1 voturi)
Anul redactarii:
2016
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
17 pagini
Marime:
863.65KB (arhivat)
Publicat de:
Chira Olaru
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Ecologie
Tag-uri:
sol, mediu, calitate
Predat:
Facultatea de Stiinta si Ingineria Mediului , Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca
Materie:
Ecologie
An de studiu:
IV
Sus!