Intervenția forțelor de ordine în situația tulburării grave a ordinii și liniștii publice

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Asigurarea masurilor de ordine publica pe traseele de deplasare catre stadioane, sali si alte locuri destinate desfasurarii competitiilor sportive revine in mod nemijlocit organelor de politie si jandarmerie competente teritorial, care actioneaza si pentru desfasurarea normala a circulatiei pe drumurile publice.

Asigurarea masurilor de ordine publica in zona stadioanelor, salilor de sport si a altor locuri destinate desfasurarii competitiilor sportive, pana la perimetrul zonei delimitate de portile unde se controleaza biletele de acces, revine unitatilor de jandarmi competente teritorial.

Raspunderea pentru asigurarea ordinii si securitatii participantilor in interiorul locurilor de desfasurare a competitiilor sportive - stadioane, sali de sport, patinoare, terenuri de sport si alte spatii destinate activitatilor sportive - revine organizatorilor, care vor incheia in acest sens, contracte de prestari de servicii , in conditiile legii, cu structuri specializate din M.A.I. sau cu societati de paza si protectie si vor lua toate masurile ce se impun pentru prevenirea incendiilor, asigurarea cailor de acces si mentinerea in stare de functionare a tuturor instalatiilor specifice

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Interventia Fortelor de Ordine in Situatia Tulburarii Grave a Ordinii si Linistii Publice.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Nu
Nota:
6/10 (4 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
3 pagini
Imagini extrase:
3 imagini
Nr cuvinte:
855 cuvinte
Nr caractere:
5 198 caractere
Marime:
13.14KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Drept
Tag-uri:
ordine publica, sport
Predat:
la facultate
Materie:
Drept
Sus!