Raport de audit salarii

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Gestionarea resurselor umane intr-o institutie publica reprezinta o functie suport importanta, fiind un domeniu de preferinta al activitatii auditorului intern, justificata in mare masura de multitudinea de procese care sunt derulate si in mod implicit de riscurile care le insotesc.

Misiunea de audit intern are scopul de a da asigurari managementului asupra modului de organizare a activitatii de gestiune a resurselor umane din cadrul entitatii, a functionalitatii sistemului de control intern, respectiv a conformitatii cu cadrul legislativ normativ.

Misiunea de audit intern "AUDITUL INTERN AL CICLULUI SALARII PERSONAL LA S.C TERMICA S.A" este realizata in baza Legii nr.672/2002 privind auditul public intern, a Normelor metodologice generale aprobate prin O.M F.P nr.38/2003 privind exercitarea activitatii de audit public intern si a Planului de audit public intern pentru anul 2011, la Serviciul Resurse Umane in perioada 08.01.2011-30.03.2011.

Desfasurarea misiunii de audit public intern presupune parcurgerea etapelor si procedurilor prevazute de normele metodologice generale.

1. Emiterea ordinului de serviciu

Autorizarea efectuarii misiunii de audit intern se realizeaza prin intocmirea si transmiterea Ordinului de serviciu auditorului intern.

Ordinul de serviciu reprezinta mandatul de interventie dat de structura de audit intern si se intocmeste de catre seful acesteia pe baza Planului anual de audit intern

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Raport de audit salarii.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (6 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
17 pagini
Imagini extrase:
17 imagini
Nr cuvinte:
2 276 cuvinte
Nr caractere:
15 551 caractere
Marime:
22.28KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Contabilitate
Tag-uri:
Raport de audit salarii, contabilitate
Predat:
la facultate
Materie:
Contabilitate
Sus!