Plan de Afaceri Detaliat

Previzualizare proiect:

Cuprins proiect:

Sumarul planului de afaceri

Capitolul 1 - Obiectul studiului

Capitolul 2 - Prezentarea activitatii societatii comerciale

2.1. Date generale despre solicitant
2.2. Cifra de afaceri
2.3. Management si resurse umane
2.4. Descrierea activitatii curente
2.5. Situatia patrimoniului

Capitolul 3 - Descrierea proiectului

3.1 Prezentarea proiectului de investitii
3.2. Personal
3.3. Costuri investitionale

Capitolul 4 - Piata agentului economic

4.1 Evolutia in domeniul preparatelor din carne
4.2. Piata specifica


Capitolul 5 - Analiza economico-financiara in perspectiva

5.1 Analiza costurilor
5.2. Planul de rambursare a creditului

Capitolul 6 - Proiectii financiare pe urmatorii 3 ani

Capitolul 7 - Indicatori economico-financiari preconizati

Capitolul 8 - Concluzii

Extras din proiect:

SC KARMA SRL este o societate comerciala cu capital integral privat, ce are ca obiect de activitate productia, prelucrarea si conservarea carnii (exclusiv carnea de pasare), obiect de activitate care a fost pastrat pana in present.

SC KARMA SRL se afla in continua dezvoltare, investitiile efectuate pana in present conferindu-i societatii stabilitate si siguranta in obtinerea rezultatelor economico-financiare, propulsand societatea intre primele societati din Tara Fagarasului.

Implementarea noului proiect va determina schimbari structurale in modul de realizare a obiectului societatii asigurandu-i acesteia competivitate in conformitate cu cerintele actuale ale dezvoltarii economiei romanesti, pe linia integrarii in Uniunea Europeana.

Eficienta finala a realizarii acestei investitii se va manifesta atat in beneficiul societatii (cresterea profitului) cat si a zonei rurale (cresterea veniturilor bugetului local, a gradului de ocupare a fortei de munca, in contextul permanentei imbunatatiri a mediului), precum si in ridicarea standardului de viata al locuitorilor zonei prin cresterea veniturilor.

Fata de activitatea prezenta, realizarea investitiei conduce la imbunatatirea performantelor productiei, tehnic si calitativ. Din prezentarea proiectului tehnic rezulta achizitionarea unor utilaje si linii tehnologice moderne si competitive. Produsele finite au un nou mod de prezentare si promovare. Pe linia imbunatatirii calitative a produselor se va realiza un laborator propriu de control permanent al calitatii produselor. Implementarea noului proiect va tine seama de cerintele protectiei mediului.

Din analiza financiara a eficientei investitiei rezulta indicatori economici superiori fata de cei existenti: profit net ridicat, reducerea costurilor pe unitatea de produs, cresterea ratei rentabilitatii generale si pe produs, cresterea rentabilitatii capitalului investit, asigurarea unei rate interne de rentabilitate superioare, realizandu-se o durata de recuperare a investitiei mica. Rezultatele economice preconizate consideram a fi realiste si realizabile, avand in vedere si disponibilitatea aprovizionarii cu materii prime, cat si asigurarea desfacerii contractuale. Acestea sunt bazate pe relatiile comerciale existente cat si pe orientarea spre noi parteneri de afaceri.

Necesitatea finantarii investitiei este determinate de insuficienta fondurilor proprii ale societatii pentru realizarea proiectului in conformitate cu scopurile propuse.

Capitolul I - Obiectul studiului

SC KARMA SRL are ca obiect de activitate productia, prelucrarea si conservarea carnii (exclusiv carnea de pasare).

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Plan de Afaceri Detaliat.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (5 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
16 pagini
Imagini extrase:
16 imagini
Nr cuvinte:
3 706 cuvinte
Nr caractere:
28 503 caractere
Marime:
39.69KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Contabilitate
Tag-uri:
plan de afaceri, contabilitate
Predat:
la facultate
Materie:
Contabilitate
Sus!