Contabilitate

Previzualizare proiect:

Cuprins proiect:

Introducere 3
1. Organizarea contabilitatii in cadrul entitatii 5
2. Contabilitatea activelor materiale pe termen lung 6
3. Contabilitatea stocurilor 9
4. Contabilitatea creantelor 12
5. Contabilitatea mijloacelor banesti 14
6. Contabilitatea investitiilor 19
7. Contabilitatea capitalului propriu 20
8. Contabilitatea datoriilor 21
9. Contabilitatea consumurilor si cheltuielilor 26
10. Contabilitatea veniturilor 30
11. Rapoartele financiare ale entitatilor 31
Incheiere 35
Anexe 37

Extras din proiect:

"Cristina Mold-Rom Simpex" S.R.L. activeaza de 17 ani in domeniul elaborarii, fabricarii si comercializarii incaltamintei pentru toate categoriile de virsta si genuri de circa 700 de modele. Actualmente intreprinderea este practic cea mai dotata din tara din punct de vedere tehnic, utilajul fiind in exclusivitate de productie italiana si de ultima generatie, incepind cu taierea automata a pielii si incheind cu tragerea ei pe calapod. "Cristina" a atins capacitatea de producere a circa 1000 de perechi de incaltaminte pe zi. Este singura fabrica de profil din Moldova, care poseda:

- un program de modelare a incaltamintei in format electronic,

- o politica chibzuita a preturilor, care le face cele mai accesibile pe piata republicii,

- si un serviciu special de reparatie a incaltamintei, inclusiv a celei straine.

Productia cu sigla "Cristina" este cunoscuta in intreaga republica, ea se bucura de popularitate gratie calitatii, esteticului sau inedit. Actualmente in Moldova activeaza 7 centre specializate in comercializarea incaltamintei de la "Cristina" - la Chisinau, Balti, Cahul , Stefan Voda, Edinet, Briceni si Faletti care asigura totodata distributia produsului finit in intreaga republica.

La fabrica activeaza specialisti de inalta calificare, ce urmeaza cu regularitate cursuri, training-uri profesionale la colegii de breasla din Italia, participa la tirguri si expozitii internationale de la Kiev, Moscova, Istanbul, Bologna, Riva del Garda etc. Domeniile intreprinderii sunt si un teren experimental pentru schimbul de miine al fabricii. Studentii Universitatii Tehnice din Moldova sunt instruiti de angajati cu experienta. Aceasta oportunitate le ofera posibilitatea de a completa, dupa terminarea studiilor, rindul tinerilor specialisti ai "Cristinei".

Pe linga toata gama de modele, care si-a gasit demult cumparatorul, pe parcursul ultimilor ani, firma "Cristina" a castigat si a valorificat cu succes dreptul de a confectiona incaltaminte pentru colaboratorii diferitor institutii de Stat, inclusiv Centrul de combatere a Crimelor economice si Coruptiei, Ministerul Afacerilor Interne, Regimentul de patrula si santinela "Scut", Comisariatul General de politie al municipiului Chisinau, Departamentul trupelor de carabineri, Directia Generala "Paza de Stat", Serviciul Protectie si Paza de Stat etc.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Contabilitate.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (4 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
37 pagini
Imagini extrase:
37 imagini
Nr cuvinte:
10 263 cuvinte
Nr caractere:
60 701 caractere
Marime:
64.51KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Contabilitate
Tag-uri:
contabilitate, domeniu
Predat:
la facultate
Materie:
Contabilitate
Sus!