Analiza performanțelor SC Al Glass PVC SRL

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

1.2.Documentele care au stat la baza studiului de caz

La baza acestui studiu de caz a stat evidenta contabila aferenta perioadei ianuarie 2009 - septembrie 2010, situatiile financiare semestriale si anuale, precum si actele de infiintare ale societatii comerciale.

1.3.Structura

Conform Incheierii civile nr. 1687/25.06.2002 si a Actului constitutiv S.C. AL-GLASS-PVC S.R.L a fost infiintata la data de 25.06.2002 cu un capital social de 1000 lei detinute de asociatul unic STANCIU ADRIAN, el fiind totodata numit si in functia de administrator.

1.4.Activitatea desfasurata

Principalul obiect de activitate al societatii debitoare era "Lucrari de tamplarie si dulgherie" - cod C.A.E.N. 4332. Societatea a desfasurat activitatea de valorificare a produselor finite proprii si prestari servicii de tip manopera confectii. In cadrul activitatii de productie se realizeaza urmatoarele produse: balustrazi din inox si aluminiu, parasolare,tamplarie de AL si PVC, copertine si executia de structuri metalice sudate, prelucrari prin aschiere.

Tamplarie din AL si PVC - echipata cu geam termopan (usi, ferestre, panouri fixe , panouri tip vitrina cu deschideri multiple, usi culisante, pereti cortina, jaluzele verticale, glafuri la ferestre, acoperire cu Alucobond). La cerere se pot confectiona si alte tipuri de geam: mat, givrat, ornament, antiefractie, fonoizolant, reflectorizant, duplex si antiglont.

AL GLASS SRL dispune de o serie de echipamente pentru prelucrari mecanice, sudare, incercari, etc., fiecare stadiu al procesului de fabricatie fiind controlat pe baza procedurilor si a cerintelor de management al calitatii.

Pentru prelucrari prin strunjire, societatea dispune, in afara de strungurile obisnuite (SNA si SPA), de un strung carusel SC 27, pe care pot fi prelucrate piese cu diametre de pana la 2700 mm. Pentru operatiile de sudare si debitare, societatea este dotata, in afara de aparatele clasice de sudura manuala, cu aparate de sudura cu electrozi inveliti si sarma in mediu protector (pentru procedeele MIG-MAG) de tip KEMPPI, ESSAB, aparate de sudare TRANSPOCKET 2000.

Prioritatea si interesul societatii AL GLASS in momentul de fata o reprezinta CALITATEA deosebita a produselor si serviciilor sale, crearea si pastrarea unor relatii parteneriale solide, realizarea unui dialog deschis cu clientii si beneficiarii sai, grija pentru mediul inconjurator si pentru diminuarea poluarii determinate fie de procesele tehnologice, fie de folosirea produselor.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Analiza Performantelor SC Al Glass PVC SRL.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (5 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
16 pagini
Imagini extrase:
16 imagini
Nr cuvinte:
3 906 cuvinte
Nr caractere:
26 994 caractere
Marime:
109.74KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Contabilitate
Tag-uri:
analiza, Economie
Predat:
la facultate
Materie:
Contabilitate
Sus!