Instalații - caiet de practică

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Locul de munca sa realizat intr-o cladire cu scopul renovarii unui Club unde s-au executat lucrari in domenile instalatiilor electrice.

In decursul stagiului de practica am asistat la lucrarile de amenajare si renovare. Aceasta cladire fiind amplasata in Hodosa, jud Harghita str. Principala, nr.942.

Bransamentul de energie electrica sa realizar de la Electrica, iar de acolo a fost necesar sa se realizeze racordul de la inalta tensiune la medie tensiune care a fost asigurata cu doua linii de medie tensiune, pentru asigurarea necesarul de enrgie electrica pentru aparaturile necasare clubului.

Au fost instalate trei tablouri electrice, unul general si doua secundare pentru iluminat interior (ambiant) cat si pentru cele dinamice.

Toate tuburile din incaperi, coloane, casa scarii, au fost montate ingropat in tencuiala pe ziduri beton, caramida sau b.c.a.;

d.2.Conductori electrici

d.2.1.Materiale:

Se vor utiliza numai conductori de cupru, cu izolatie din PVC de tip FY si AFX, pentru instalatii fixe la tensiuni nominale de pana la 750 V.

Conductoarele electrice trebuie sa fie continue, sa prezinte o sectiune constanta. Izolatia aplicata conductorilor trebuie sa fie aderenta si sa poata fi indepartata fara deteriorarea conductorului. Suprafata izolatiei trebuie sa fie uniforma, fara ingrosari, incluziuni de aer si corpuri straine.

Pentru identificarea functiunii pe care o indeplinesc conductorii, acestia se vor marca prin culori, dupa cum urmeaza:

- verde-galben, pentru conducte de protectie;

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Instalatii - Caiet de Practica.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Da
Nota:
7/10 (6 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
8 pagini
Imagini extrase:
8 imagini
Nr cuvinte:
1 232 cuvinte
Nr caractere:
7 133 caractere
Marime:
802.27KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Construcții
Tag-uri:
instalatii, electrica
Predat:
la facultate
Materie:
Construcții
Sus!