Caiet de sarcini

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

1.1.1. Generalitati

Inaintea inceperii oricaror lucrari de demolare se va face de catre Contractor un releveu detaliat si o examinare a structurii.

Vor fi luate in considerare toate relatiile/legaturile cu proprietatile adiacente sau structuri vecine care pot fi afectate de lucrarile de demolare. Contractorul va verifica stabilitatea generala a structurii de demolat si se va informa asupra posibilelor elemente instabile. Se vor identifica elementele de legatura si se vor proteja in vederea asigurarii unui nivel de siguranta pentru succesiunea etapelor de demolare si de a asigura stabilitatea partilor structurale nedemolate inca. Pe tot parcursul lucrarilor de demolare se vor folosi metode, materiale si echipamente/utilaje astfel incat sa fie protejate vietile omenesti si valorile materiale.

1.1.2. Curatirea santierului

La inceperea lucrarilor, chiar daca nu este specificat in contract sau in alt document, Contractorul va indeparta vegetatia si toate materialele organice de pe amplasament, acestea vor fi indepartate din santier si se vor transporta in locurile aprobate pentru acest scop.

Inlaturarea pamantului vegetal prin excavari mari si sapaturi facute mecanic sau manual in teren incluzand taierea si inlaturarea radacinilor si bustanilor, roci si materiale cu dimensiuni care nu depasasc 0.30kg/mc, se vor face protejand stucturile subterane cum ar fi conductele si canalele de drenare etc. si incluzand depozitarea materialului rezultat din lucrarile de santier.

1.1.3. Demolarea structurilor usoare, gardurilor, etc.

Contractorul va demola si elibera amplasamentul numai cladirile, gardurile sau alte structuri mentionate in proiect sau la indicatia Beneficiarului. Componentele acestora se vor dezasambla, curata si depozita in stive, cand se vor refolosi. Materialele care, in opinia Beneficiarului, nu se pot refolosi se vor indeparta din santier catre locul special aprobat. Metrialele refolosibile vor ramane in proprietatea Investitorului si vor fi pastrate si protejate de catre Contractor pana la ridicarea acestora din santier sau pana la terminarea contractului.

Contractorul va repara, pe cheltuiala proprie, orice deteriorare adusa proprietatilor invecinate in timpul lucrarilor de demolare a structurilor, gardurilor; daca vor fi necesare despagubiri acestea vor fi suportate de catre Contractor.

1.1.4. Demolarea si degajarea structurilor

Contractorul va demola, conform cerintelor si/sau indeparta structurile existente a caror largire sau lungire devine oneros. Structurile includ: pereti, acoperis, tamplarie, elemente din beton si beton armat si alte tipuri conform indicatiilor Proiectului Tehnic intocmit in acest sens.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Caiet de sarcini.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (3 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
88 pagini
Imagini extrase:
88 imagini
Nr cuvinte:
34 753 cuvinte
Nr caractere:
202 031 caractere
Marime:
142.49KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Construcții
Tag-uri:
Caiet de sarcini, Economie
Predat:
la facultate
Materie:
Construcții
Sus!