Strategii interacționale

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Interviul va fi analizat potrivit modelului SPEAKING, dupa cum urmeaza:

Setting: Interviul a fost realizat intr-un spatiu formal, in anticamera Ministerului Agriculturii, pe data de 18 februarie 2010. Interviul este de tip post-temporal. Textul este insotit de o fotografie a intervievatului si de de imagini ce contin date statistice, ceea ce ajuta la ancorarea cititorului in verosimil.

Participants: Cei care au luat parte la acest interviu sunt jurnalistii Sorin Paslaru, redactor-sef la Ziarul Financiar, Cristina Stoian, redactor la Ziarul Financiar si interlocutorul Mihail Dumitru, ministrul agriculturii, 45 de ani, care a fost desemnatpentru aceasta functie in cabinetul Emil Boc in decembrie 2009. Specialist in economie agrara, Dumitru a lucrat pana la numirea sa ca ministru al agriculturii, ca negociator-coordonator al Programului de Dezvoltare Rurala pentru Romania la Comisia Europeana.

"Lucrez pentru Comisia Europeana de 15 ani, am urmat intreg procesul de integrare europeana a Romaniei in momentul in care nimeni din Romania nu credea ca vom intra vreodata in UE. Am negociat tot procesul de integrare pe capitolul agricultura-pescuit si la momentul aderarii Comisia mi-a spus sa ma mut la Bruxelles si sa lucrez in continuare pe domeniu, pentru ca nu erau foarte multi romani".

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Strategii interactionale.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (4 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
9 pagini
Imagini extrase:
9 imagini
Nr cuvinte:
2 647 cuvinte
Nr caractere:
14 107 caractere
Marime:
77.55KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Comunicare
Tag-uri:
Strategii interactionale, Economie
Predat:
la facultate
Materie:
Comunicare
Sus!