România vorbește BIO

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Romania, vorbeste BIO!

Buna ziua! Bine ati venit la prima sedinta privind campania de informare si afiliere cu persoane care vor sa isi schimbe viata, la fel ca si noi de astfel.

In primul rand as dori sa va informez ca, LifeCare a lansat o campanie de informare despre a trai intr-un mod de viata sanatos

LifeCare a fost infiintata in 2003 si este cea mai mare comunitate de shopping BIO, stilul de viata fiind sanatos unde oricine beneficiaza de o oportunitate de extravenituri. De ce "cea mai mare comunitate de shopping BIO" ? pentru ca peste 60.000 de persoane s-au alaturat si peste 12 milioane de produse au fost livrate pana acum in Romania.

Sustinerea unei vieti sanatoase, responsabilitatea fata de semeni si grija fata de natura sunt principalele idei si valori dupa care se ghideaza LifeCare, de aceea a lansat campania ,,Romania,vorbeste BIO!? , fiind o campanie de informare care se va desfasura intr-un turneu de 3 luni: iunie, iulie, august si va aduce in principalele orase campania despre un mod de viata pe care l-au ales deja peste 70.000 de romani.

In primul rand este foarte important sa va arat caravana care ne va insoti peste tot, caravana vietii reale, in care veti gasi oameni ca voi, care au descoperit ca sanatatea aduce cu sine frumusete, performanta si recompensa pentru ei si ce dragi lor.

Rolul Caravanei BIO este acela de a crea un spatiu unde Directorii si Partenerii sa poata aborda persoane in campania"Romania vorbeste BIO!,, si de a creste vizibilitatea LifeCare.

Recomandarea noastra ar fi ca aceasta campanie care se desfasoara inmai multe orase din Romania precum, Arad, Timisoara, Giurgiu, Galati, Brasov, Oradea, Targu Jiu, Rovinari si Turceni sa fie una fara secrete si cu inima deschisa, unde ii vom intampina pe cei care sunt pregatiti sa-si schimbe viata de acum si sa realizeze ca fiecare zi este mai frumoasa pentru ei si cei dragi lor.

Mai mult decat atat, suntem siguri ca aceasta campanie va una plina de surprize placute si inedite. De aceea in urmatoarele 3 zile vom crea o pagina si pe contul de socializare Facebook, unde asteptam un numar cat mai mare de persoane doritoare de participare.

Primii care vor intra in lumea BIO, vom fi noi, timisorenii, unde ne vom putea bucura de surprize inedite in perioada 1-5 iunie, chiar in centrul Timisoarei, in Piata Victoriei.

Va multumesc foarte mult pentru participarea la sedinta campaniei ,,Romania, vorbeste BIO!? si nu uitati: TOTI ROMANII INVATA SA VORBEASCA BIO!

Daca exista intrebari, va rog sa nu ezitati sa ni le adresati.

Va multumim din nou pentru participare! O dupa-amiaza placuta!

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Romania vorbeste BIO.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
7/10 (5 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
2 pagini
Imagini extrase:
2 imagini
Nr cuvinte:
505 cuvinte
Nr caractere:
2 181 caractere
Marime:
319.25KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Comunicare
Tag-uri:
Romania vorbeste BIO, comunicare
Predat:
la facultate
Materie:
Comunicare
Sus!