Campanie de relații publice

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Florile pentru evenimente sunt de cele mai multe ori foarte dificil de ales. Insa in floraria noastra lucrurile se simplifica foarte mult. Pentru fiecare tip de eveniment ai la dispozitie filtre utile ce te vor ajuta sa te decizi mult mai usor. Selecteaza bugetul alocat, culorile sau florile dorite in aranjamentele florale, stilul evenimentului si astfel sistemul iti va selecta cele mai potrivite aranjamente florale. Te rugam sa retii ca aceste aranjamente au fost atent create si gandite de catre expertii nostri florali si in evenimente, astfel ca tu sa ai parte de cel mai profesionist serviciu.

Floraria FlorPro pentru a veni in ajutorul dumneavoastra, pentru a economisi timp si pentru a va asigura ca beneficiati de cele mai bune servicii in momentele potrivite, exact atunci cand aveti nevoie de ele, va pune la dispozitie posibilitatea de a comanda aranjamente florale si buchete atat telefonic (0744 591 663), cat si prin email(office@floraria-Florpro.ro) sau site-ul www.FlorPro.ro.

Va vom ajuta cu cea mai mare placere si dedicatie atunci cand veti dori sa oferiti un buchet de flori pentru o persoana draga careia vreti sa ii transmiteti sentimentele dumneavoastra, prin livrari la domiciliu.

FlorPro este una dintre putinele florarii din Craiova si chiar din tara, unde florile sunt mestesugite intocmai ca in Olanda. Maestra florar Irene van der Gees impreuna cu echipa FlorPro a pregatit pentru tine cadrul perfect de unde, folosind cele mai modern tehnici de florarie, poti comanda cele mai indraznete si spectaculoase aranjamente florale.

Dorim sa ne adaptam cat mai bine si rapid preferintelor dumneavoastra. Ne adaptam permanent conditiile de comanda pentru a putea fi alaturi de dumneavoastra in orice situatii de urgente.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Campanie de relatii publice.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (5 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
7 pagini
Imagini extrase:
7 imagini
Nr cuvinte:
1 679 cuvinte
Nr caractere:
8 793 caractere
Marime:
141.17KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Comunicare
Tag-uri:
Campanie de relatii publice, marketing
Predat:
la facultate
Materie:
Comunicare
Sus!