Studiu asupra programelor de promovare a vânzărilor

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

L`oreal in lume

Un tanar chimist francez pe nume Eugene Schuller a inventat vopseaua de par,in 1907. Aceasta vopsea s-a numit "Aureole". Astfel, incepe istoria L'Oreal. Eugene Schuller, creeaza si produce propriile sale produse care erau vandute in saloanele de infrumusetare.

Dupa cinci ani de cand Eugene Schuller a creat produsele pentru colorarea parului, a inceput sa exporte produsele in 3 tari din Europa, si anume - Olanda, Austria si Italia.etare din Paris din acea vreme. Produsele L'Oreal pot fi gasite in saloanele de infrumusetare si parfumerii pana la supermarketuri si hipermarketuri.

In 2002 Grupul a continuat sa se extinda in afara Europei si in America de Nord.Pentru a face posibil acest lucru, in fiecare zona s-au concentrat, extins si specializat capacitati de productie.

Marca recunoscuta international, L'Oreal Paris reprezinta avangarda tehnologiei si dorinta de a veni in intampinareanevoilor consumatorilor. Grupul L'Oreal cuprinde peste 500 de brand-uri si mai mult de2000 de produse care fac parte din industria frumusetii, cum ar fi: vopsea de par, produsede styling, produse pentru ingrijirea corpului, produse de parfumerie, cosmetice etc.

"L'Oreal pentru ca merit!" este simbolul sinergiei dintre produsele superioare si personalitati impunatoare. Este un mesaj care valorifica femeia pe intregul glob.

Mai presus de orice, in spatele acestei afirmatii se afla angajamentul companiei, care, prinmarcile sale variate, glorifica frumusetea femeii.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Studiu asupra Programelor de Promovare a Vanzarilor.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (3 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
14 pagini
Imagini extrase:
14 imagini
Nr cuvinte:
2 221 cuvinte
Nr caractere:
14 498 caractere
Marime:
72.86KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Comerț
Tag-uri:
vanzari, programe de promovare
Predat:
la facultate
Materie:
Comerț
Sus!