Proiect de practică

Previzualizare proiect:

Cuprins proiect:

1. Prezenentare ROMEXPO .....................................................................3
2. Prezentare Targul de Turism .................................................................5
3. Catedra de turism ...............................................................................7
4. Mastere in cadrul Catedrei de Turism ......................................................8
5.Activitatea la Targul de Turism .............................................................12
Bibliografie .........................................................................................13

Extras din proiect:

1. Prezentare Romexpo

ROMEXPO S.A. este liderul industriei romanesti de targuri si expozitii, imbinand traditia cu experienta si cu calitatea de nivel international, toate in beneficiul expozantilor si vizitatorilor specialisti care, an de an, confirma buna reputatie a firmei.

ROMEXPO S.A. este recunoscut si pe plan international, fiind membru cu drepturi depline al Asociatiei Mondiale a Industriei de Expozitii - UFI, al Aliantei Targurilor din Europa Centrala - CEFA, al Uniunii Internationale de Raportare a Statisticilor Expozitiilor - CENTREX, al Asociatiei Organizatorilor de Targuri Agricole din Europa - EURASCO si membru fondator al Asociatiei Organizatorilor de Targuri si Expozitii din Romania - ASOEXPO.

Societatea dispune de propriul sau centru de expozitii, denumit Complexul Expozitional ROMEXPO - Targul International Bucuresti, care cuprinde 42 de pavilioane cu o suprafata de expunere totala de 100.000 mp, din care cca. 55.000 mp interior si peste 45.000 mp in aer liber.

Din 1991, strategia de dezvoltare a societatii ROMEXPO S.A. s-a concentrat pe trei directii prioritare : modernizare, diversificare si specializare, toate acestea intr-un efort de crestere substantiala a calitatii serviciilor atat pentru expozanti cat si pentru vizitatorii specialisti, din ce in ce mai exigenti.

ROMEXPO S.A. ofera partenerilor sai o gama completa de servicii, variante si solutii menite sa satisfaca orice cerinte, de la cele uzuale, la cele cu inalt grad de complexitate, care imprima unui targ sau expozitie o nota distincta de eleganta si personalitate.

Complexul Expozitional ROMEXPO - Targul International Bucuresti se bucura de o excelenta reputatie nu numai datorita programului sau reprezentativ de manifestari expozitionale internationale, dar si datorita facilitatilor deosebite, oferite de un ultramodern Centru de Conferinte si Congrese (9 sali cu capacitati intre 30 si 2.000 de locuri), creat pentru a promova o imagine a Bucurestiului de oras al intalnirilor de afaceri, alaturi de rolul sau, deja recunoscut, de oras al targurilor.

ROMEXPO S.A. organizeaza anual peste 40 de targuri, expozitii si saloane comerciale cu participare internationala, in marea lor majoritate manifestari specializate, care reprezinta factori importanti ai accelerarii proceselor complexe de restructurare a economiei nationale, de dezvoltare si modernizare a infrastructurii, de retehnologizare a ramurilor industriale, de sprijinire a informatizarii activitatilor economico-sociale, etc.

In egala masura, ROMEXPO S.A. este fereastra prin care potentialii parteneri si investitori straini pot sa priveasca economia Romaniei ca intr-o oglinda care reda o imagine clara si fidela, fara retusuri, a starii acesteia.

Bibliografie:

1.http://www.romexpo.org/index.php?pageid=8&action=showlinks&id=20&limba2=ro

2.http://www.turism-servicii.ase.ro/

3.http://www.turism-servicii.ase.ro/admitere_licenta_turism_servicii_ase.html

http://www.turism-servicii.ase.ro/masterat_turism_servicii_ase.html

http://www.infotravelromania.ro/cursuri_masterturism_ase.html

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Proiect de Practica.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
7/10 (2 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
13 pagini
Imagini extrase:
13 imagini
Nr cuvinte:
2 854 cuvinte
Nr caractere:
16 151 caractere
Marime:
24.73KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Comerț
Tag-uri:
practica, proiect
Predat:
la facultate
Materie:
Comerț
Sus!