Proiect Comerț Electronic

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Am ales sa creez acest site, comertul electronic cu piese auto, deoarece in momentul de fata exista un numar foarte mare de persoane care detin cel putin un automobil si tinand cont de impactul pe care mediul on-line il are asupra populatiei au fost elementele care m-au determinat sa optez pentru acest tip de comert.

Un alt motiv il reprezinta faptul ca piesele auto cumparate on-line pot fi mai ieftine, decat cele achizitionate direct din magazin, un alt punct in plus pe care magazinul online il are este acela ca detine toate piesele, fiind suficient un telefon din partea unui reprezentant al magazinului si a doua zi clientul va avea piesa. Online-ul, cu siguranta reprezinta viitorul si in privinta pieselor auto comercializate in mediul virtual. Si de ce n-ar fi asa daca internetul e din ce in ce mai rapid?

Un magazin online e deschis non-stop, deci poti comanda la orice ora din zi si din noapte piesa auto dorita, inca un motiv ce inclina balanta inspre comertul online de piese auto ce va aduce doar beneficii si economii la buget.

Cat despre modalitatea de plata? Cu cardul ca tot avem toti un card bancar, desigur se poate si cu plata ramburs la primirea coletului expediat prin curier.

Si in concluzie, mediul online ofera nenumarate oferte zilnice, saptamanale sau lunare, ori chiar promotii cu discounturi semnificative care va vor face sa uitati de azi inainte de magazinele cu piese auto sau service-urile din orase.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Proiect Comert Electronic.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
5/10 (4 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
5 pagini
Imagini extrase:
5 imagini
Nr cuvinte:
1 003 cuvinte
Nr caractere:
5 608 caractere
Marime:
127.23KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Comerț
Tag-uri:
comert, ieftin
Predat:
la facultate
Materie:
Comerț
Sus!