Organizarea unei întreprinderi industriale

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Organizarea, functie importanta a managementului, cuprinde activitati prin care este ordonata ; si repartizata munca intre membrii (angajatii) intreprinderii industriale astfel incat obiectivele acesteia sa fie realizate cat mai eficient, operatiile specifice desfasurandu-se dupa un regulament bine conceput, dispunandu-se corespunzator in spatiu si timp elementele de baza - materia prima, echipamentele si personalul muncitor.

Organizarea intreprinderii industriale presupune egalizarea dorintelor organizatiei atat in directia stabilitatii cat si a schimbarii: pe de o parte stabilitatea si increderea trebuie sa domine climatul de munca astfel incat angajatii sa-si desfasoare activitatea protejati de ,,spectrul somajului", iar pe de alta parte structura organizatorica trebuie sa fie adaptabila, flexibila la modificarile interne si externe, intreprinderea trebuind sa functioneze eficient si dupa ajustarile operate datorita unor noi restrictii. Ca si in alte activitati manageriale nu se poate defini o cale unica, ideala, structurile si metodele organizatorice fiind adoptate pe baza unor orientari si practici generalizate tinand cont de caracteristicile particulare specifice fiecarei intreprinderi.

Pentru procesul de organizare E. Dale [7] propune mai multe obiective realizate etapizat solicitand implicarea totala si responsabila a managerilor:

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Organizarea unei Intreprinderi Industriale.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
19 pagini
Imagini extrase:
19 imagini
Nr cuvinte:
4 777 cuvinte
Nr caractere:
34 004 caractere
Marime:
27.65KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Comerț
Tag-uri:
comert, industrie
Predat:
la facultate
Materie:
Comerț
Profesorului:
Blanari Albina
Sus!