Londra oraș regal

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

La origine Londra, capitala Marii Britanii, a fost o asezare celta, pe care romanii au transformat-o in capitala provinciei Britania.

Primul sau nume atestat a fost Londinium, fiind actualmente asezat la capatul estuarului Tamisa la gura de iesire catre Marea Nordului. Impreuna cu cele 32 de suburbii ale sale, care inconjoara vechea "vatra" a orasului, Londra se intinde pe o suprafata de 1579 de km2.

In alta parte a Londrei s-a deschis celebrul British Museum, comparat de unii cu Muzeul Luvru din Paris pentru importanta colectiilor lui, atat in numar cat si in calitate.

Orasul Londra a suferit numeroase bombardamente in timpul celui de-al doilea razboi mondial, multe obiective istorice fiind atinse sau chiar distruse in acele vremuri.

El a fost apoi reconstruit, intarindu-si importanta in calitate de centru comercial si financiar.

Cu o vasta experienta in organizarea pachetelor de vacanta, ,,Avello Travel" va face o propunere pe care nu o puteti refuza. Prin pachetul ,,Londra-un oras regal", prezentam o multime de atractii care mai de care mai interesante: expozitii, galerii, muzee, cladirile-monumente istorice. De asemeni in Londra puteti petrece zile intregi la cumparaturi, precum si in restaurantele, pub-urile si cluburile de noapte daca vreti sa traiti o atmosfera cosmopolita.

Va prezentam asadar un sejur de opt zile in capitala Marii Britanii care prezinta toate atuurile perfecte pentru toate categoriile de turisti, ilustrand astfel o destinatie de o inalta calitate, cu servicii de prima clasa, si posibilitati nenumarate de recreere.

Capitolul I

Alegerea tipului de program turistic international

Sejurul, este programul propus in oferta de turism, intrucat avem unele avantaje pentru turisti cum ar fi: pretul forfetar, care este mai mic decat suma tarifelor serviciilor cuprinse in pachet, daca acestea ar fi fost cumparate separat, comoditatea achizitionarii unui singur produs de calatorie, turistul fiind scutit de grija luarii unei decizii pentru achizitionarea fiecarui serviciu pentru a compune o vacanta completa si pentru alcatuirea unui program de vacanta (traseu, obiective, divertisment etc.), reduce posibilitatea aparitiei riscurilor legate de calitatea produsului.

De asemeni, organizare prealabila, grupul de prestatii care include un sejur (cazare, masa), plus voiaj dus-intors, transfer, insotirea turistului, agrement, animatie, prestatii speciale (culturale, de tratament, de congrese etc.), asigurari, pretul fix, determinat in prealabil si platit la inceputul calatoriei, complementaritatea: serviciile componente sunt complementare; daca unul dintre ele nu corespunde calitativ, atunci tot pachetul este afectat

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Londra Oras Regal.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (2 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
69 pagini
Imagini extrase:
69 imagini
Nr cuvinte:
17 043 cuvinte
Nr caractere:
90 585 caractere
Marime:
5.95MB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Comerț
Tag-uri:
londra, oras
Predat:
la facultate
Materie:
Comerț
Sus!