Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Introducere

I.1. Prezentarea firmei si obiectivele urmarite

Inceputa cu peste 120 de ani in urma, activitatea FARMEC are astazi o larga recunoastere, atat in Romania, cat si in lume, produsele companiei fiind exportate in tari din Europa, Asia si America de Nord. Istoria moderna a companiei incepe in 1967, cand FARMEC devine primul producator de creme si emulsii Gerovital H3 prof. Dr. Ana Aslan din Romania. Produsele se adresau femeilor ajunse in pragul varstei de 40 de ani, cand tenul arata primele semne de imbatranire. Astazi, FARMEC produce peste 400 de produse cosmetice, care acopera o gama larga de utilizare, printre acestea numarandu-se atat marci traditionale, cat si produse lansate in ultimii ani.

Originalitatea si calitatea produselor FARMEC a fost recunoscuta oficial in anul 2002, atunci cand compania a obtinut Certificatului International de Calitate ISO 9001:2008.

FARMEC este in prezent liderul pietei de produse cosmetice romanesti, multe dintre marcile produse la Cluj aflandu-se in topul preferintelor consumatorilor romani. Grija pentru frumos si respectul fata de traditie, sanatate si mediul inconjurator, completate de cercetarea continua, originalitate si atentia fata de cerintele clientilor sai, au facut din FARMEC un producator apreciat de-a lungul timpului. Astazi, portofoliul companiei insumeaza cateva sute de produse, cele mai cunoscute game fiind GEROVITAL H3 prof. dr. Ana Aslan, GEROVITAL H3 EVOLUTION, GEROVITAL PLANT, ASLAVITAL, FARMEC, ASLAMED, DOINA, ATHOS si OBSESIE.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Farmec.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Nu
Nota:
7/10 (4 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
12 pagini
Imagini extrase:
12 imagini
Nr cuvinte:
2 791 cuvinte
Nr caractere:
16 209 caractere
Marime:
25.26KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Comerț
Tag-uri:
comert, firma
Predat:
la facultate
Materie:
Comerț
Sus!