Echipamente de telecomunicații în servicii Brazilia

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Brazilia ramane cea mai mare piata de telecomunicatii din America Latina, cu mai mult de 35% din veniturile regiunii. Serviciile continua sa conduca sectorul la venituri totale de 60 miliarde $ impartite intre operatorii de transporturi fixe (28%), operatorii mobili (38%), si servicii generale (22%), in timp ce produsele fabricate genereaza 7.9 miliarde $(12%). Produsele manufacturate au inregistrat o scadere cu 9% fata de anul precedent, in principal ca urmare a ratei de schimb scazute. Motorola, Nokia, Nortel si Cisco au creat facilitati de productie in Brazilia, oferind tarii una dintre cele mai bune infrastructuri de telecomunicatii din regiune.

Sectorul de telecomunicatii din Brazilia a vazut unele schimbari drastice in ultimii doi ani, prin fuziunea firmei Brasil Telecom si OI, Vivendi (Grup francez) cumparand GVT (Firma de telefonie ), lansarea mult-asteptata a unui broadband national si cel mai recent, preluarea controlului deplin de catre Telefonica a Vivo. Brazilia pare sa aiba success si practic nu a fost atinsa de crizele financiare globale din 2008-2009 continua cu pregatirile pentru Cupa Mondiala din 2014 si Jocurile Olimpice in 2016.

Cu o perspectiva economica promitatoare si prosperitate in crestere, cererea pentru internet de mare viteza, in Brazilia este in crestere. Operatorii de internet, s-au luptat sa tina pasul cu cererea in crestere, ceea ce a condus la probleme de supraincarcare a sistemului. Guvernul Brazilian a elaborat planuri de raspandire a internetului de mare viteza in intreaga tara prin unul dintre cele mai mari proiecte de infrastructura. Doi factori majori au inhibat cresterea internetului de mare viteza in Brazilia si anume lipsa infrastructurii de linie fixa si pretul internetului care este prea mare pentru brazilieni. Pe de alta parte, dezvoltarea serviciilor de internet mobil in Brazilia nu a fost spectaculos dar a atras mai mult de patru milioane de abonati.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Echipamente de telecomunicatii in servicii Brazilia.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (4 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
7 pagini
Imagini extrase:
7 imagini
Nr cuvinte:
1 862 cuvinte
Nr caractere:
10 343 caractere
Marime:
119.91KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Comerț
Tag-uri:
Echipamente de telecomunicatii in servicii Brazilia, telecomunicatii
Predat:
la facultate
Materie:
Comerț
Sus!