Deschiderea magazinului Nova

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

DENUMIREA SOCIETATII

Societatea comerciala cu raspundere limitata se va numi S.C. NOVA S.R.L.

In toate actele, facturile, publicatiile, anunturile si in orice alte acte emanand de la societate, denumirea societatii va fi precedata sau urmata de cuvintele ,,Societate cu raspundere limitata" sau S.R.L.

Capitalul social al firmei este impartit in 2 parti egale, intre cei doi asociati ai firmei, fiecare avand un procent de 50% din acesta. Asociatii care isi asuma raspunderea pentru indeplinirea obligatiilor asumate de societate sunt : Nistor Alexandra Teodora, domiciliata in Sanmartin, nr 216 si Nistor Florina Alexandra, cu domiciliul in Oradea, str Traian Lalescu nr 18, bl PB 43 ap 5.

FORMA JURIDICA

Magazinul S.C. NOVA S.R.L. este o societate cu raspundere limitata care isi desfasoara activitatea in conformitate cu prevederile prezentului statut si ale legislatiei romane aplicabile societatilor comerciale.

Ca societate cu raspundere limitata, raspunde fata de terti cu intregul sau patrimoniu, iar cei doi asociati raspund in limita aportului subscris la capitalul social.

SEDIUL SOCIETATII

Sediul societatii este in Romania, judetul Bihor, municipiul Oradea, cartier Rogerius, strada Traian Lalescu nr 18 ap 1.

Societatea poate infiinta sucursale, filiale, agentii sau reprezentante si in alte localitati ale tarii.

OBIECTUL DE ACTIVITATE

Societatea are ca obiect de activitate domeniile prezentate in continuare:

5233- comert cu amanuntul al produselor cosmetice si de parfumerie

5119- comert intermediar cu produse diverse

PERSONALUL SOCIETATII

Personalul societatii de conducere executiva sunt asociatii care numesc cenzorul sau cenzorii societatii, la care le stabileste salariul sau indemnizatia. De asemenea angajeaza restul personalului in baza schemei de organizare si pe baza contractelor individuale de munca. Nivelul de salarizare pentru personalul societatii se stabileste si se modifica de catre asociati, cu respectarea legislatiei in vigoare in domeniul salarizarii si al muncii.

I. 2 AMPLASAREA MAGAZINULUI

S.C. NOVA S.R.L.

Magazinul S.C. NOVA S.R.L. este amplasat in cartierul Rogerius din municipiul Oradea. Acest cartier este unul instarit, cu numeroase puncte de atractie: Discoteca No Problem, Parcul de copii si Parcul Magnoliei, Spitalul Clinic de copii, Policlinica de copii, Spitalul privat Pelican, Muzeul Tarii Crisurilor, Palatul copiilor, Stadionul F.C. Bihor.

Zona de amplasare contine largi cai de acces. Din acest punct de vedere geografic, strada pe care se afla unitatea este plata, iar pe o raza de 1 km nu exista dealuri, ape sau forme de relief abrupte, care ar putea

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Deschiderea magazinului Nova.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
17 pagini
Imagini extrase:
17 imagini
Nr cuvinte:
2 702 cuvinte
Nr caractere:
15 293 caractere
Marime:
20.29KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Comerț
Tag-uri:
societate comerciala, firma, Economie, dezvoltare
Predat:
la facultate
Materie:
Comerț
Sus!