Analiză SWOT a Magazinului BBY

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

BBY by Bianca Dragusanu este o echipa tanara, plina de energie, curaj si frumusete. Sunt creativi si inovatoari, cu o mare pasiune pentru munca.

Pot fi gasiti in peste 60 de locatii, au propria fabrica de asemenea si vor sa intre si pe piata internationala in tari precum: Italia, Spania, Rusia si Ucraina.

BBY se straduieste sa aduca unicitate, inovare si personalitate, vor sa creeze mai mult decat doar haine, vor sa creeze un mediu nou ca oamenii sa se exprime intr-un mod simplu, dar sofisticat. Frumusetea BBY aduce diversitate. Colectiile lor nu sunt dictate de anotimpuri sau de vreme, ele provin din emotie, oportunitati, stare de spirit si evenimente. Munca lor este axata pe femeile active si indraznete, avand un stil rapid si accesibil, vioi sau pasional, aldin sau indraznet, in functie de personalitatea fiecarei femei.

Magazinul BBY by Bianca Dragusanu este situat in Piata Romana, pe bulevardul Dacia, nr. 37, sector 1, in apropierea Academiei de Studii Economice. Acesta are o suprafata de 200 mp, avand un sector adresat publicului feminin in jurul varstei de 20-30 de ani. Sectorul este bine iluminat, muzica este comerciala, avand un ritm de la moderat la dinamic, iar mirosul este placut, parfum floral. Cromatica se bazeaza in special pe culoarea alb-bej.

Magazinul BBY din Piata Romana are o singura intrare. In stanga intrarii se gaseste incaltamintea (pantofi cu toc inalt care variaza de la 10 cm la 17 cm si balerini), in partea frontala se gasesc esarfele si curelele; in continuarea acestora fiind expuse rochiile (majoritatea fiind rochii elegante, scurte, iar ca si culoare predomina albul). In partea dreapta se gasesc produsele din denim (blugi si geci din denim) si alte articole vestimentare (bluze), iar in centrul magazinului sunt asezate gentile. Magazinul are o singura casa de marcat, pozitionata pe partea dreapta a intrarii, unde sunt amplasate si accesoriile (coliere, lanticuri, cercei, bratari). Magazinul are doua cabine de proba, spatioase, bine iluminate.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Analiza SWOT a Magazinului BBY.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Da
Nota:
5/10 (6 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
4 pagini
Imagini extrase:
4 imagini
Nr cuvinte:
716 cuvinte
Nr caractere:
3 678 caractere
Marime:
28.55KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Comerț
Tag-uri:
analiza, produse
Predat:
la facultate
Materie:
Comerț
Sus!