Analiza comparativă a site-urilor de comerț electronic din domeniul auto

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Este foarte important sa te simti sigur atunci cand iti conduci masina, de aceea toti producatorii de autoturisme recomanda piesele auto originale sau cele de calitate premium, cele mai apropiate in ceea ce priveste calitatea si fiabilitatea unei piese originale.

In Romania numarul autovehiculelor este in continua crestere. Multe persoane aleg sa achizitioneze masini noi, care beneficiaza de garantie, insa exista si persoane care achizitioneaza autovehicule second- hand. In cazul celei de a doua categorii de cumparatori este posibil sa apara nevoia achizitionarii de piese auto, anvelope sau accesorii auto, deoarece un autovehicul second-hand nu vine intotdeauna cu acelasi dotari sau in aceeasi stare impecabila ca si varianta noua a modelului. Putini sunt aceia care au si cunostinte de mecanica sau electronica si motorizare, astfel ca multi se gasesc in situatia de a cauta piese auto, dar sa nu stie ce anume sa ceara.

Magazinele auto online dispun de o gama variata de piese pentru toate tipurile si modele de masini.Pe langa piese ,acestea comercializeaza si uleiuri, becuri, anvelope,acumulatori sau produse de intretinere.

Am ales sa facem analiza comparativa a acestor site-urilor dupa piata pieselor auto ,deoarece consideram ca aparitia acestor site-uri este la indemana oricarui sofer ,pentru a economisii timp bani , si in acelasi timp pentru a comanda piese mai greu accesibile.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Analiza Comparativa a Site-urilor de Comert Electronic din Domeniul Auto.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (4 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
15 pagini
Imagini extrase:
15 imagini
Nr cuvinte:
2 794 cuvinte
Nr caractere:
17 613 caractere
Marime:
62.84KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Comerț
Tag-uri:
comert, autovehicul
Predat:
la facultate
Materie:
Comerț
Profesorului:
Moise Mihaela
Sus!