Plan de Afaceri - Lavabil Q-Tek SA

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

1. Descrierea firmei

Firma LAVABILQ-tek.S.A a fost infiintata la data de 09.03.2012. Activitatea principala a societatii o constituie productie si comercializarea de vopsea lavabila.

Firma LAVABILQ-tek.S.A detine un capital varsat de 100 000 RON, divizat in 50 000 de actiuni, fiecare avand o valoare nominala de 2 RON, fiind o companie cu un capital 100% privat.

Firma LAVABILQ-tek.S.A va fi fondata de catre trei actionari, detinand fiecare o pondere de 33,33 % din actiunile firmei.

Firma isi va desfasura activitatea in Romania, avand sediul in orasul Brasov.

2. Prezentarea produsului

Produsul principal al firmei este o vopsea emulsionata hidrofoba cu efect de autocuratare, fabricata pe baza de copolimeri acrilici, pigmentati, umpluti, adjuvanti. Acest produs este inovativ deoarece prezinta efect de auto-curatare si de rezistenta superioara la murdarie. Suprafetele rugoase, ale peretilor exteriori, se pastreaza curate deoarece acest tip de vopsea lasa apa si murdaria sa se scurga. Toate depunerile, ca de exemplu: praf, noroi, gudroane, uleiuri, insecte, excremente de pasari, se indeparteaza foarte usor.

a. Mod de utilizare

Vopseaua Q-tek se aplica pe orice suprafata exterioara pe baza minerala: tencuieli uzuale de var-ciment, gleturi de var si ipsos, placi de gips-carton, beton. Suprafata ce urmeaza sa fie vopsita trebuie sa fie curata, compacta, rezistenta si uscata. Nu se recomanda aplicarea pe huma.

Aplicarea acestui produs se face cu pensula, bidineaua, rola, sau prin pulverizare, in 2 straturi nediluat sau diluat astfel: primul strat diluat cu max. 10% apa rece, curata, iar al doilea strat nediluat.

b. Avantaje

- Efect de autocuratare

- Rezistenta mare UV;

- Lavabilitate foarte ridicata;

- Durabilitate sporita a fatadelor;

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Plan de Afaceri - Lavabil Q-Tek SA.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (3 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
13 pagini
Imagini extrase:
13 imagini
Nr cuvinte:
1 254 cuvinte
Nr caractere:
8 218 caractere
Marime:
95.88KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Chimie Organică
Tag-uri:
plan de afaceri, capital
Predat:
la facultate
Materie:
Chimie Organică
Sus!