Procesarea graficii pe calculator

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Abstract. Lucrarea isi propune sa descrie pasii care trebuie sa fie urmati pentru crearea unui banner publicitar in soft-ul Adobe Photoshop CS2. Adobe PhotoShop reprezinta un redactor puternic de imagini cu ajutorul caruia putem crea ilustrate de calitate. Este un instrument pentru retusarea fotografiilor care ofera posibilitatea de a crea imagini deosebite in special pentru paginile web.

1 Introducere

Photoshop este o aplicatie specializata in prelucrarea imaginilor. Numai un ansamblu redus de optiuni din cadrul aplicatiei lucreaza cu vectori, definiti in cadrul acestei aplicatii sau importati din alte aplicatii de grafica vectoriala, in special pentru a fi transformati in selectii sau masti. Principalul avantaj al acestei aplicatii este faptul ca editarea se poate face pe nivele (layers) ceea ce ne permite sa efectuam o serie de operatii complexe de editare care fiind aplicate pe nivele nu altereaza imaginea origi-nala, acest lucru permitandu-ne o prelucrare fina si foarte precisa a aspectului final. Modul de lucru este foarte asemanator cu tehnica traditionala de animatie unde desenul final este obtinut prin suprapunerea mai multor filme transparente.

2 Domenii de utilizarea

Photoshop este un cuvant care a intrat deja in majoritatea limbilor chiar daca nu au o circulatie internationala. Fie ca rasfoim o carte, ziar sau revista, descarcam un doc-ument PDF sau o pagina pe internet, sansa ca imaginile ce le vedem sa fi trecut prin Photoshop este de 99%. Oricine isi propune sa abordeze in mod profesional prelu-crarea imaginilor digitale ajunge in mod inevitabil la acest standard. Programul Pho-toshop reuseste sa aduca ceva nou cu fiecare noua versiune si a adunat de-a lungul existentei sale o multitudine de functionalitati pentru orice domeniu, fie ca vorbim de arta, fotografie, stiinta sau doar hobby. Putem lucra mult timp cu acest program si totusi sa nu ajungem sa utilizam in totalitate puterea oferita de Photoshop.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Procesarea graficii pe calculator.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (3 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
5 pagini
Imagini extrase:
5 imagini
Nr cuvinte:
640 cuvinte
Nr caractere:
3 624 caractere
Marime:
643.78KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Calculatoare
Tag-uri:
Procesarea graficii pe calculator, grafica
Predat:
la facultate
Materie:
Calculatoare
Profesorului:
Dobos Alexandru
Sus!