Crearea unui sistem de telefonie mobilă în baza tehnologiei Corba

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Internetul se dezvolta destul de repede. In curind se asteapta o crestere a volumului comertului pe Intrenet, mai ales in asa domenii, ca vinzarile, finantele, si mai ales in sectorul computerizarii. In timpul de fata nu mai este nevoie de explicat ce este Internetul. Marea majoritate a oamenilor, care se ocupa de stiinte, business, productie in mare masura au inchipuire despre aceasta. Ramine de precizat intrebarea despre utilizarea eficienta a Internetului intr-un domeniu anumit. Si aici cel mai de baza este utilizarea lui in business. Unul din momentele chee este intrebarea despre oportunitatea utilizarii Intrenetului in oricare tip de business.

Internetul ne asigura posibilitatea de a iesi repede si ieftin pe piata internationala fara a deschide vre-un magazin in fiecare tara. Atita timp cit lucreaza Internetul (24 ore din 24) noi putem sa facem cunostinta cu businessul nostru mii de clienti potentiali, sa le propunem productia sau serviciile noastre fara de a participa nemijlocit.

Internetul ne asigura posibilitatea de a vinde direct productia sau serviciile noastre. Pentru aceasta trebuie creat magazinul virtual, ce ne asigura posibilitatea de a alege comanda si plata marfii.

Scopul crearii unui magazin virtual este unul din momentele chee. Este necesar de determinat, pentru ce creem acest magazin si ce scopuri vrem sa atingem. Scopurile posibile: marirea volumului de vinzari, largirea geografica de realizare s.a.m.d.

Structura magazinului virtual consta dintr-o totalitate de pagini unite intre ele. Fiecarei pagini ii corespunde despartitura sa de informatii si contine text si grafica.

Din toate intrebarile care apar la crearea magazinului virtual, cea mai principala si complicata, consta in aceea ce trebuie sa contina magazinul nostru. In caz general magazinul virtual trebuie sa contina:

-denumirea magazinului;

-informatie despre magazin (istoria crearii, realizarile principale, scopurile);

-propunerea productiei si serviciilor noastre (caracteristica, catalogul productiei, foaia cu preturi, conditiile de livrare si deservirea serviciilor);

-formularul pentru comanda productiei noastre;

-noutati curente.

Pentru cercetarea consumatorilor trebuie sa aflam parerea lor despre productie, si mai ales cerintele si dorintele lor. Ca sa aflam aceasta, trebuie sa facem:

-cartea de vizite;

-posibilitatea cererii informatiei pe posta electronica;

-formularul comenzii.

In aceasta lucrare s-a creat un magazin virtual ce are ca scop automatizarea prcesului de luare a deciziilor si protectia informatiei. Lucrarea consta din doua parti: partea teoretica si partea practica.

Prima parte este partea teoretica si contine cinci capitole.

Primul capitol al acestei lucrari este destinat principiilor generale de construire a protectiei informatiei impotriva accesului nesanctionat. In general se analizeaza problemele protectiei informatiei, tipurile de protectie, analiza pericolelor.

In capitolul doi cu denumirea "Produse soft de implementare a proiectului in MySQL" sunt descrise metodele DBI (Data Base Interface), tipurile cimpurilor in MySQL.

Capitolul trei realizeaza o introducere in limbajul de interogare pentru a accesa o baza de date. Multimea comenzilor sunt conturate ca blocuri de interogare de baza. In particular sunt discutate declaratiile SQL folosite la executarea calculelor, concatenarea coloanelor, sortarea rindurilor s.a.

Partea economica a acestui proiect se contine in capitolul patru. Aici am prezentat legaturile si caracteristicile lucrarilor in procesul elaborarii proiectul. Conform bibliotecii lucrarilor este reprezentat grafic graful retea, cu parametrii calculati s-a determinat eficacitatea economica a proiectului.

Capitolul cinci este destinat protectiei muncii, unde se calcula iluminatorul natural, se analizeaza factorii daunatori la locul de munca.

Partea a doua a proiectului cum am mai spus mai sus este destinata practicii. Aici am creat magazinul virtual.

I PRINCIPIILE GENERALE DE CONSTRUIRE A PROTECTIEI INFORMATIEI IMPOTRIVA

ACCESULUI NESANCTIONAT

1.1 Analiza problemei protectiei informatiei

Prin securitatea datelor se subintelege - protejarea datelor de la distrugerea lor intimplatoare sau voite, de la deschidere sau modificare, securitatea in MEC se refera la masurile tehnice de preintimpinare si procedurile de conducere, care pot fi alocate la programe si date ale MEC, pentru a se garanta, ca datele, puse la pastrare de o oarecare organizatie sau de un individ in parte, vor fi protejate.

Prin secretul informatiei se subintelege notiunea, care se utilizeaza in raport cu persoanele individuale. Acesta este dreptul persoanei de a hotari, ce informatie el doreste sa o imparta cu altii, si care informatie el doreste sa o ascunda de la altii.

Nu exista o relatie directa intre secretul informatiei si securitatea ei. MEC ce asigura securitatea absoluta (daca o atare exista), pot fi utilizate in asa mod, ca datele secrete sa poata fi deschise.

Prin confidentialitatea datelor se subintelege notiunea care se utilizeaza in raport cu datele. Acesta este statusul, oferit datelor, si incheiat intre o persoana sau o organizatie, ce ofera datele, si de organizatia ce primeste aceste date, de a cere un oarecare nivel de protejare.

Integritatea datelor are loc atunci, cind datele in sistema nu difera de datele din documentele initiale, asa cum nu s-a produs schimbarea (modificarea) lor intimplatoare sau voite sau distrugerea lor.

In tarile dezvoltate ale lumii problema protectiei informatiei in fluxuri informationale se afla in centrul atentiei a specialistilor si

Bibliografie:

1.Viucova N.I. , Galatenco V.A. Informationnaia bezopasnosti sistem upravlenia bazami dannih.-M.: Infosistemi djet,1998.-51p.

2.Manola F.A. A pesonal view on DBMS Security - in DATABASE security:Status and Prospects. C.E.Landwehr (Editor). Elsevier science Publishers B.V.(North Holland). IFIP,1998.-23-24p.

3.Ladijenschii G.M Sistemi upravlenia bazami dannih - corotco o glavnom. -M.: Get Info,1995.-87p.

5. Arto Salomaa Criptografia cu chei publice.-B.:Ed.Militara,1993.-129p.

6.Patriciu V.V. Criptografia si securitatea retelelor de calculatoare.-B.:Ed.Tehnica,1994.-98p.

7.Beklesov V.I. Tehnico - Aconomiceskoe obosnovanie diplomnih proectov. - Moskva: Vissaia Scola, 1991.

8.Protectia muncii si a mediului ambiant. - Chisinau: Editura UTM, 1993.

9.Koberkin V.F. Ohrana truda. - Kiev: Visa Scola, 1990 - 286 s.

10.Ohrana truda v alektriceskih ustanovkah/ Pod red. B.A. Kniazevskogo. - M.: 1989 - 335 s.

11.http://www.dizain.ru/dklab/dis

12.http://www.sooblink.boom.ru

13.http://www.dizain.ru/dklab/dis

14.http://www.MailList.ru

15.http://www.list.ru

16.http://www.rambler.ru

17.http://yahoo.com

18.http://freefoto.com

19.http://flasher.net

20.http://macromedia.com

21.http://www.allaire.com

22.http://www.agava.ru/

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Crearea unui sistem de telefonie mobila in baza tehnologiei Corba
    • ANEXE.DOC
    • DIPLOMA_MILA_2.DOC
    • GRAF.DOC
    • SCHEME.DOC
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
10/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
4 fisiere
Pagini (total):
108 pagini
Imagini extrase:
108 imagini
Nr cuvinte:
24 697 cuvinte
Nr caractere:
151 126 caractere
Marime:
748.61KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Calculatoare
Tag-uri:
telecomunicatii, sisteme, baza de date, algoritm
Predat:
la facultate
Materie:
Calculatoare
Sus!