Studiu de caz la Banca Comercială Carpatica

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

B.C. CARPATICA a fost infiintata in anul 1999 din initiativa unor oameni de afaceri si a unor puternice societati private romanesti si din strainatate, ca raspuns la nevoia tot mai pregnant resimtita la acel moment, ca si astazi de altfel, in mediul de afaceri. Capitalul social al Bancii este de 201.254.650,50 lei, fiind integral privat, romanesc si strain, printre actionari numarandu-se investitori din Romania, Italia, Grecia, si Belgia. Actiunile bancii sunt cotate pe piata extrabursiera RASDAQ la categoria I de Excelenta, avand simbolul BACR.

Politica investitionala a Bancii Comerciale Carpatica este orientata spre sectorul economic, aceasta adaptandu-se in permanenta la modificarile si tendintele sesizate in evolutia mediului economic. Managementul bancii priveste creditarea drept un serviciu bancar, pe care banca il ofera clientilor care-l solicita. In economiile competitive, activitatile specifice sectorului tertiar se concentreaza asupra nevoilor reale ale clientilor si dezvolta produse si servicii care sa satisfaca noile cerinte ale acestora.

De la inceputul activitatii sale si pana in prezent Banca Comerciala Carpatica a dezvoltat si a mentinut un portofoliu solid de clienti traditionali de persoane juridice. Banca Comerciala Carpatica va continua sa aiba un rol activ pe acest segment de piata, acordand ca si pana acum o atentie speciala intreprinderilor mici si mijlocii. 13

In prezent reteaua teritoriala a B.C.C.numara 242 unitati in principalele orase ale tarii.

La data de 31.12.2008 sucursala Tg.Mures inregistreaza in sold un numar de 389 credite active in valoare totala de 34.374.215,89 echivalent in lei din care persoane juridice: 162 credite in valoare total de 32.850.264,94 echivalent in lei reprezentand 95.7% din total portofoliu, respectiv persoane fizice: 227 credite in valoare totala de 1.523.950,95 echivalent in lei reprezentand 4.43% din total portofoliu.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Studiu de caz la banca comerciala Carpatica.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
5/10 (3 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
12 pagini
Imagini extrase:
12 imagini
Nr cuvinte:
3 147 cuvinte
Nr caractere:
18 346 caractere
Marime:
30.58KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Bănci
Tag-uri:
banca, carpatica
Predat:
la facultate
Materie:
Bănci
Sus!