Provocări Majore ale Bugetului European pentru Perioada 2014 - 2020

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Bugetul este un instrument important pe care UE il poate folosi in realizarea obiectivelor politice actuale, in generarea de schimbari si in maximizarea impactului pe termen lung al actiunilor comunitare. Dupa douazeci de ani de la primul cadru financiar, este timpul pentru o reflectie la nivelul intregii Europe care sa pregateasca terenul pentru un nou consens in ceea ce priveste orientarea politicilor de cheltuieli ale UE in asa fel incat sa poata raspunde provocarilor din urmatorii zece ani si din viitorul mai indepartat.

De fapt, consider ca revizuirea bugetara reprezinta o ocazie unica pentru a evalua in detaliu bugetul UE si finantarea acestuia, fara a suporta constrangerile unei negocieri privind cadrul financiar. Va fi nevoie de o viziune pe termen lung pentru a identifica modul in care bugetul poate fi modelat deja in scopul de a sluji politicilor UE si de a face fata provocarilor din urmatorii zece ani. Prin urmare, revizuirea nu va propune un nou cadru financiar multianual pentru perioada care incepe in 2014, aceasta sarcina ii va reveni Comisiei viitoare.

Aceasta va prezenta, mai degraba, structura si orientarea viitoarelor prioritati ale Uniunii in materie de cheltuieli, realizand o evaluare a ceea ce ofera cea mai mare valoare adaugata si cele mai eficiente rezultate. In cele din urma, revizuirea va analiza dintr-o noua perspectiva cea mai buna metoda de a furniza resursele necesare pentru finantarea politicilor UE

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Provocari Majore ale Bugetului European pentru Perioada 2014 - 2020.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (5 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
6 pagini
Imagini extrase:
6 imagini
Nr cuvinte:
2 048 cuvinte
Nr caractere:
10 871 caractere
Marime:
106.81KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Bănci
Tag-uri:
provocare, buget
Predat:
la facultate
Materie:
Bănci
Profesorului:
Paul Lucian
Sus!