Proiect de practică - UniCredit Tiriac Bank

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Capitolul 1 - Prezentarea entitatii

1.1 Denumire :

UniCredit Tiriac Bank S.A. Bucuresti - Sucursala Brasov

Infiintare :

UniCredit Tiriac Bank este una dintre cele mai importante banci din Romania cu un portofoliu complet de produse si servicii financiare pentru corporatii, companii, IMM-uri si persoane fizice. Parte a unui grup financiar puternic, cu adevarat european, pune la dispozitia clientilor competentna si experienta consultantilor, dar si cea a celorlalte entitati financiare specializate, care sunt partenere in UniCredit Group, in Romania sau la nivel european.

Actuala Unicredit Tiriac Bank s-a format printr-o dubla fuziune: prima, dintre Banca Ion Tiriac si HVB Bank, care a dus la formarea HVB Tiriac, si o a doua, dintre HVB Tiriac si UniCredit Romania. In 2007, aceasta a fuzionat prin absorbtie cu Banca di Roma.

Prin intermediul produselor corporate acorda atat creditare, cat si acces la fonduri europene, trade finance, factoring, cash management, servicii de custodie, dar si instrumente financiare complexe cum sunt sindicalizarile, produse de trezorerie si investitii.

O importanta parte a serviciilor si produselor dezvoltate in ultima perioada o reprezinta cele dedicate IMM-urilor: conturi curente, pachete de servicii, trade finance si acces la fonduri europene pentru agricultura si industrie.

Capital :

Aflata in top 5 jucatori pe piata romaneasca, UniCredit Tiriac Bank ofera clientilor sai, prin intermediul celor peste 240 sucursale si peste 3.000 angajati, solutii financiare pentru necesitatile persoanelor fizice, I.M.M., marilor companii, persoanelor fizice autorizate.

Este singura banca din Romania cu o retea nationala de sucursale (19) specializata pe servicii si produse dedicate exclusiv clientilor companii.Este recunoscuta ca cea mai buna banca specializata pe real estate si, practic, este singura banca cu o divizie dedicata acestui tip de proiect. In plus, beneficiaza de cross border solutions, prin intermediul carora organizeaza relatiile bancare ale clientilor in multiple tari astfel incat sa beneficieze de aceeasi calitate a serviciilor ca si in tara de origine.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Proiect de practica- UniCredit Tiriac Bank.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (5 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
30 pagini
Imagini extrase:
30 imagini
Nr cuvinte:
5 351 cuvinte
Nr caractere:
34 985 caractere
Marime:
184.66KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Bănci
Tag-uri:
banca, proiect
Predat:
la facultate
Materie:
Bănci
Sus!