Practică de specialitate BCR

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

In vara anului 2011 am fost acceptata in cadrul programul BCR Bucharest Local Trainees, un program de internship desfasurat pe o perioada de 1 an cu evaluari la fiecare 3 luni.

Am lucrat ca Practicant bancar cu contract de munca timp de 3 luni, de la 1 iulie 2011 pina la 1 octombrie 2011, perioada in care am invatat si aplicat cunostintele legate de produsele si serviciile oferite de BCR.

In prima zi, pe data de 4 iulie am mers la sediul BCR din Regina Elisabeta, unde a avut loc Induction Day. Programul acestei zile s-a desfasurat intre orele 8:00 - 18:00 si a constat in semnarea contractului de munca, vizionarea unor prezentari referitoare la istoria BCR, activitatea bancii si mesaje din partea unor membrii ai conducerii. Ne-au fost furnizate mai multe detalii cu privire la programul de desfasurare al internshipului si am facut instructajul de protectie a muncii. Apoi, ne-au fost prezentati mentorii care ne-au ghidat si evaluat pe parcursul acestui program si astfel am facut cunostinta cu Bogdan-Ionut Cirstea, directorul general Agentia BCR Aviatiei si Consilier Clienti Retail.

A doua zi, la ora 9:00 m-am prezentat la Agentia Aviatiei unde am facut cunostinta cu restul colegilor: Doamna Florica Vatui - Consilier Zona Rapida, Doamna Mariana Mateescu - Casier, dar si cu Ioana, fata care se ocupa de curatenie. Programul de lucru pe care urma sa-l am era intre orele 9:00-17:30.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Practica de specialitate BCR.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (3 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
9 pagini
Imagini extrase:
9 imagini
Nr cuvinte:
2 428 cuvinte
Nr caractere:
12 416 caractere
Marime:
41.56KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Bănci
Tag-uri:
banca, practica
Predat:
la facultate
Materie:
Bănci
Sus!