ING Bank România

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

ING Bank Romania este parte a ING Group, institutie financiara internationala de origine olandeza care ofera servicii bancare, de asigurari si de management al activelor unui numar de peste 85 de milioane de clienti, companii sau institutii din 50 de tari.

ING Bank este prima institutie financiara internationala care a deschis o sucursala in Romania, dupa 1989. Ca banca universala, ING Bank ofera astazi o gama completa de produse si servicii, tuturor categoriilor de clienti: persoane fizice, companii mici si mijlocii, mari corporatii si institutii financiare.

Succesul ING Bank se bazeaza pe imbunatatirea continua a abilitatilor de a gasi solutii inovative si eficiente pentru nevoile specifice ale clientilor nostria

ORGANIGRAMA ING OFFICE INDEPENDENTEI

ING SELF'BANK

Self'Bank este locul unde iti administrezi conturile ING.O camera cocheta in ING Office unde iti vezi linistit de platit facturi.

Ce gasesti in Self'Bank?

-multimat(AST)

-POS(Plati expres)

-Bancomat(2 ATM)

-telefon negru

Multimatul ING te ajuta sa faci plati catre furnizori de utilitati si catre orice cont ING fara comision sau in conturi ale banci din Romania.

Utilizezi si rambursezi liniile de credit,faci schimburi valutare(fara comision),iti schimbi codul PIN si iti tiparesti extraele de cont gratuit.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • ING Bank Romania.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
7/10 (4 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
26 pagini
Imagini extrase:
26 imagini
Nr cuvinte:
3 363 cuvinte
Nr caractere:
20 685 caractere
Marime:
5.34MB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Bănci
Tag-uri:
banca, ing
Predat:
la facultate
Materie:
Bănci
Sus!