Freya Bank

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Una din cele mai noi institutii de credit de pe piata romanesca, Freya Bank este un brand autohton infiintat in 2007 pentru a raspunde nevoilor dinamice de produse si servicii bancare inovative. Aceasta banca se incadreaza conceptului de banca universala - realizand o gama diversificata de operatiuni bancare, insa specificul ei consta in finantarea durabila a proiectelor din domeniul energiei regenerabile, precum si accesibilitatea catre solutii hibride pentru utilizatorii finali si proiecte de impact major asupra comunitatilor si mediului inconjurator.

Freya Bank se adreseaza clientilor privati de toate dimensiunile, de la persoane fizice si IMM-uri, la corporatii de talie mondiala prezente in Romania, precum si sectorului public - administratia centrala si cea locala - cu care se afla intr-o colaborare stransa - in special prin intermediul Ministerului Mediului si Dezvoltarii Durabile (MMDD).

Aceasta banca este o societate pe actiuni, avand un capital social de 696 milioane RON, varsat integral. Datorita accelerarii implementarii strategiei de crestere, Freya Bank a devenit intr-un timp foarte scurt o institutie financiara de incredere, fiind una din cele mai atractive companii listate la Bursa de Valori Bucuresti. Desi este o institutie de credit relativ noua in cadrul sistemului bancar romanesc, Freya Bank s-a extins foarte repede, fiind prezenta in toate judetele Romaniei printr-o retea de 50 de sucursale, calitatea serviciilor oferite fiind garantate de cei peste 1000 de profesionisti ce formeaza echipa Freya.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Freya Bank.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
7/10 (3 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
25 pagini
Imagini extrase:
25 imagini
Nr cuvinte:
7 246 cuvinte
Nr caractere:
47 978 caractere
Marime:
113.47KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Bănci
Tag-uri:
banca, Economie
Predat:
la facultate
Materie:
Bănci
Sus!