Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

NOI suntem DIFERITI. Pentru ca noi suntem pasionati de meseria noastra.

Din 1995 cladim un brand puternic a carui fundatie este creata de specialistii nostri in produse de asigurare.Expertiza lor se concretizeaza in strategii de marketing eficiente, pe care forta de vanzare le transforma in afaceri de succes cu clienti si parteneri.Clientul este in centrul preocuparilor noastre.

Obiectivul nostru este sa traducem caracteristicile tehnice ale produselor de asigurare in beneficii pentru clienti. Ne asiguram ca cele mai importante lucruri din viata lor, sanatatea, familia, proprietatile si afacerile lor beneficiaza de cea mai buna si mai completa acoperire care exista.

Ne imbunatatim permanent serviciile si produsele astfel incat clientul sa nu faca compromisuri. Suntem aici pentru ca stim cat de important este sa beneficiezi de tot ce e mai bun atunci cand ai nevoie de servicii de asigurare.

Identitate

VIZIUNE

Ce vrem sa fim?

Vrem sa transformam conceptul de companie de asigurari si sa-l ducem la un alt nivel, definindu-ne ca un "one stop shop" financiar. Desi consecventi in comunicare, vrem ca abordarea noastra sa fie diferita, pentru ca fiecare client este unic. Dorim sa ne facem meseria cu maximum de profesionalism ca si consilier financiar al familiei, dar si ca un partener de afaceri pe care clientii se pot baza indiferent de situatie.

MISIUNE

Cum ne punem in practica viziunea?

Investim resurse pentru a ne intelege clientii si ne dedicam intreaga noastra activitate satisfacerii nevoilor lor de servicii de asigurare. Suntem peste tot, aproape de fiecare client in parte. Venim in permanenta cu solutii noi din punct de vedere al produselor, serviciilor si tehnologiei oferite.

VALORI

Valorile cheie care sustin identitatea noastra corporatista:

Incredere

Consideram ca relatia pe care trebuie sa o ai cu noi este ca aceea pe care o ai cu doctorul tau: mergi la controale ca sa previi boala, iar in caz ca patesti ceva, ai incredere totala in el ca va rezolva problema. De aceea noi consideram ca aceasta este cea mai importanta valoare a noastra. Existam ca sa ne ocupam in locul tau de lucurile rele care ti se pot intampla.

Bibliografie:

www.omniasig.ro

www.bursa-de-valori.ro

www.asigurari.ro

www.omniasigonline.ro

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Omniasig.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (3 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
42 pagini
Imagini extrase:
42 imagini
Nr cuvinte:
9 560 cuvinte
Nr caractere:
61 135 caractere
Marime:
2.48MB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Asigurări
Tag-uri:
omniasif, asigurari
Predat:
la facultate
Materie:
Asigurări
Profesorului:
COZORICI ANGELA
Sus!